Lucretius :Neran : Önce beni yikman lazim Ugur'a ulasabilmen icin ;o)ahahah helal : )
Massimo :Lucretius :Neran : Önce beni yikman lazim Ugur'a ulasabilmen icin ;o)ahahah helal : )
Sana darbeyi ben yaparım gizliden hiç sevinme : )
sky_ : qndsen anca ceza aldın böle yaptın söle yaptın diyebilirsin elinden başka birşey gelmez benim yaptıgım gercekler bu ülkede demokrasi varsa ben burda görüşlerimi söleyebilirim tekrardan söliyorum 5 para etmesin Tymarondan baska adam yok burada
sky_ : qndDemokrasiler sana terbiyesizlik yapma hakkını vermiyor ama farkına varırsan iyi olur.sen anca ceza aldın böle yaptın söle yaptın diyebilirsin elinden başka birşey gelmez benim yaptıgım gercekler bu ülkede demokrasi varsa ben burda görüşlerimi söleyebilirim tekrardan söliyorum 5 para etmesin Tymarondan baska adam yok burada
sky_ : qndsen anca ceza aldın böle yaptın söle yaptın diyebilirsin elinden başka birşey gelmez benim yaptıgım gercekler bu ülkede demokrasi varsa ben burda görüşlerimi söleyebilirim tekrardan söliyorum 5 para etmesin Tymarondan baska adam yok burada