Eleştiri ile eleştiri arasında çok fark vardır. Kırıcı olmak yerine yapıcı olup yol gösteren olmak her zaman iyidir. Üstelik yol gösterirken de ukala olmamak gerek, sözüm kişisel değil sadece kendi fikrimi söylüyorum. Ancak şu da bir gerçek, internet ortamlarında TC kimlik numaramızı bu kadar deşifre etmek mantıklı değildir. Sonuçta ben sanal dünyada tanıştığım bir adama kesinlikle güvenemem, hele ki teknoloji bu kadar çok gelişmişken.
Arkadaşımızın yaptığı yanlış olabilir belki ama sizde bu yanlışın doğrusunu gösterebilirsiniz diye düşünüyorum.
Adınız ve Soyadınız:
İkametgah ettiğiniz il/ilçe:
İletişim bilgileriniz(Msn, e-mail, skype, vs.. ):
Ultima Online oyununa başladığınız tarih:
Oyuncu olarak oynadığınız sunucular:
Yetkili olarak görev aldığınız sunucular(Tecrübe/Referans):
Sunucumuzda almak istediğiniz görev(Teknik Ekip/Destek Ekip):
Sunucumuzda referans olarak gösterebileceğiniz görevli(Varsa):
Sunucumuzda oyuncu karakterinizin kullanıcı adı(Sunucu açıldıysa ve oyuncu karakter varsa):
[*]Bu başvuru formunda ki bütün alanların doldurulması zorunludur, bu bilgiler sizin ultima online bilginizi öğrenmek ve sunucumuz da görevli olduktan sonra sizlere ulaşabileceğimiz önemli bilgilerdir.
[*]Başvuru formunu doldurduktan sonra sizlere 7 (yedi) gün içersinde mail olarak geri dönüş yapılacaktır. İletişim bilgilerinizi bu yüzden eksiksiz ve doğru giriniz.
Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2011-02-06 22:59, 14 yıl önce)