tedbunndy : Hayrola Yaran Var Galıba:D:D Illa Scpter Acıcak Dıye Bıseymı Var..16 Yasındakı Insnlarla Muhattab Olmuyorum Kusura Bakma:D (Dıger 16 Yasındakı Arkadaslar Alınmasın Bu Herkezı KENDINEN Kucuk Dıye Ezmeye Calısıyo Lafım Ona:DD:)
tedbunndy : Abıcım Sen Slakmıısın Yoksa Salak Takılıtım Yapıyorsun..Lıselered Dılbılgısı Ve Edebı metınler Gostermıyolarmı Sıze..Yoksa Sen Anaokuluna Veya Kresemı Gdıyorsun..Gercekten Hıc 16 Yasındakı Bır Insan BEYNI Yok Sende..Bazı Seylerı Anlamak Istemıyosun Cunkı Isıne gELMIYO Ama DOgrulugnu Beynınde Kabullensende..Benım En Son Yazıdıgım Msj Ustunden 1 Gun Gecen Konuyu LAF Yemek Icın Up luyorsun..Ben Onu Gelısıguzel 3 Gun Olarak Soyledım..Ama Senın Beynın Basmadıgı Icın Bunları Anlamıcak Kadar Acızsın..Benm 20 Yasında Olmama Inanmıyorsan Benım Askerlık Yoklamam Gelmezdı Ve ''Cok Muhım'' Konu Acmazdım..Eger Hala Bı Supen Varsa Gelırısn Antalyaya Gorursun Kac Yasımda Oldugnu..Benım Lafımı Bana Kullanamya Calısma Abıcım..Benı Kendı Sılahımla Wurmaya Kalkma..Bıde Burası Bıseyler Ogrenmek Istıyen Insanarın Yerı Dıyıp YalakalıK Ypama..Cunkı Buradakı Cogu Kısı Senın Ne Oldugun Bılıyor..Insanların Dusuncelerını Almak Icın Topıc Acıyorsun Ama Mıllet Yaptıklarını Begenmıyınce 14 Yasındakı Kısılere Zıhınsel Ozurlu Muamelsı Yapıyorsun..Ayrıca Benımle Beyın Yarısına Gırme Senı Ezerım Cock..Benımle Sıdık Yarıstırma..Zekanın Yettıgı Kısılerle Yarısmaya Kalk..Koromozom Muhabbetıne Gelınce..Sana Insanda Kac Kromozom Oldugun Anlattıgım Halde Bunu Bılemdıgını Anladıgın Halde Hala Lafı Degıstırebılmek Icın Yok Ben Senın Sunun Icın Soyledım Yok Bunun ICIN Soyledım Ayaklarına Gırme..Cunkı Sen Dunyası Dını Imanı Ultıma Olmus Beyın Olarak 0 Olan Bırısınısın..Tamamı Cocuk Benımle Sıdık Yarıstırmaya kKalkma..Soylemek Istemedıgım Seyler Soylemeye Mahkm Etme Benı......vlla hır çıkmasıni istemezdim ama Chackie Davranışların tastik edilir değil bundan önceki kavgamızda yorumlarınız beklyorm dedin yazdım sanane dedin vlla 16 dan bile şüpheliyim ben
tedbunndy : Abıcım Sen Slakmıısın Yoksa Salak Takılıtım Yapıyorsun..Lıselered Dılbılgısı Ve Edebı metınler Gostermıyolarmı Sıze..Yoksa Sen Anaokuluna Veya Kresemı Gdıyorsun..Gercekten Hıc 16 Yasındakı Bır Insan BEYNI Yok Sende..Bazı Seylerı Anlamak Istemıyosun Cunkı Isıne gELMIYO Ama DOgrulugnu Beynınde Kabullensende..Benım En Son Yazıdıgım Msj Ustunden 1 Gun Gecen Konuyu LAF Yemek Icın Up luyorsun..Ben Onu Gelısıguzel 3 Gun Olarak Soyledım..Ama Senın Beynın Basmadıgı Icın Bunları Anlamıcak Kadar Acızsın..Benm 20 Yasında Olmama Inanmıyorsan Benım Askerlık Yoklamam Gelmezdı Ve ''Cok Muhım'' Konu Acmazdım..Eger Hala Bı Supen Varsa Gelırısn Antalyaya Gorursun Kac Yasımda Oldugnu..Benım Lafımı Bana Kullanamya Calısma Abıcım..Benı Kendı Sılahımla Wurmaya Kalkma..Bıde Burası Bıseyler Ogrenmek Istıyen Insanarın Yerı Dıyıp YalakalıK Ypama..Cunkı Buradakı Cogu Kısı Senın Ne Oldugun Bılıyor..Insanların Dusuncelerını Almak Icın Topıc Acıyorsun Ama Mıllet Yaptıklarını Begenmıyınce 14 Yasındakı Kısılere Zıhınsel Ozurlu Muamelsı Yapıyorsun..Ayrıca Benımle Beyın Yarısına Gırme Senı Ezerım Cock..Benımle Sıdık Yarıstırma..Zekanın Yettıgı Kısılerle Yarısmaya Kalk..Koromozom Muhabbetıne Gelınce..Sana Insanda Kac Kromozom Oldugun Anlattıgım Halde Bunu Bılemdıgını Anladıgın Halde Hala Lafı Degıstırebılmek Icın Yok Ben Senın Sunun Icın Soyledım Yok Bunun ICIN Soyledım Ayaklarına Gırme..Cunkı Sen Dunyası Dını Imanı Ultıma Olmus Beyın Olarak 0 Olan Bırısınısın..Tamamı Cocuk Benımle Sıdık Yarıstırmaya kKalkma..Soylemek Istemedıgım Seyler Soylemeye Mahkm Etme Benı......
Ch4cKi3 :
bla bla bla bla bunu okumamı beklemedin heralde şuna bak adam içine dökmüş :O_o Sana bengü - ağla kalbim şarkısını yolluyorum onu dinle ağla dursana cevap yok kimin ne yaptığı belli muJux ats2 :yes
@Marlock : sen ne saçmalıyon ya :yes