Arkadaslar Ben Vendor Menulerinden Birini Kendime Gore Ayarlamak Istiyorum Nerden Oldugunu Bulamadim Yardimci Olursaniz Sevinirim.

Tiklayin

Diyalogum Yukarida Icindekilerden Bir Kacini Silincem Bir Kac Bisi Eklicem

Version:56b
Onları Ayarlaman İçin, sphere_template_vend.scp içine girip.

oradan hangi vendor ' u ayarlamak istiyorsan [TEMPLATE VENDOR_S_SHIP] ' gibi altındaki sell ' e silecegini silersin ' ekleyecegını aynı şekilde ayarlarsın + fiyat konusunu anlatıyım. hangi scp ekledıyse onun VALUE=5000 ' mese 5000 "5 k" yazıyon gibi... oke?
Xearth : Onları Ayarlaman İçin, sphere_template_vend.scp içine girip.

oradan hangi vendor ' u ayarlamak istiyorsan [TEMPLATE VENDOR_S_SHIP] ' gibi altındaki sell ' e silecegini silersin ' ekleyecegını aynı şekilde ayarlarsın + fiyat konusunu anlatıyım. hangi scp ekledıyse onun VALUE=5000 ' mese 5000 "5 k" yazıyon gibi... oke?

Saolun Oraya Baktim Buldumda Denedim Olmadi Karistirdim Yardimin Icin Tessekkurler !
Twiliqht :
Xearth : Onları Ayarlaman İçin, sphere_template_vend.scp içine girip.

Saolun Oraya Baktim Buldumda Denedim Olmadi Karistirdim Yardimin Icin Tessekkurler !

Dedigim Gibi Böyle Oluyor.. Server Kapatıp Açman Lzm AMa.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.