DC-Game :
asdlolasd : adama helal olsun,kardeşim inşallah başarılı olabilceğin iyi bir sunucuda görev alır ve layıkıyla yerine getirirsin,çok efendi bir üslup ve tarzın var seninle ilgilenmeyecek az insan bulursun.

Uff kimi kandırıyorsun =) Açmışsın bir yan char kendi kendini övüyosun (=

zauahuaha
:asik2Kepazelik
Bir Ultima Online sunucusunda yetkili olmak istiyor etmediğiniz laf kalmamış.Maddi durumu yetersiz olabilir veya okuyor olabilir.Her iş arayana güler misiniz?
Nexima : Bir Ultima Online sunucusunda yetkili olmak istiyor etmediğiniz laf kalmamış.Maddi durumu yetersiz olabilir veya okuyor olabilir.Her iş arayana güler misiniz?

+1
tek kişilik dev kadro :D
Nexima : Bir Ultima Online sunucusunda yetkili olmak istiyor etmediğiniz laf kalmamış.Maddi durumu yetersiz olabilir veya okuyor olabilir.Her iş arayana güler misiniz?

Adam Kendini Pazarlıyosa Ben Gülerim Arkadas...Meslektaşın:):)
Referans ve yeteneklerini belirtiyor ayrıca neler yapabileceğini.Başka birşey göremedim?

Bu konu Nexima tarafından düzenlendi(2008-11-03 20:22, 16 yıl önce)
Nexima : Referans ve yeteneklerini belirtiyor ayrıca neler yapabileceğini.Başka birşey göremedim?

Arkadas Neyin Oluyor:)
Hmm..Ya ben seni hiç tanımamışım Okan,yada sen beni.. Senin fikrini eleştirdiğim halde neden art niyet arıyorsun? Arkadaşı tanımıyorum bile.Ama bu zamanlardan geçmiş insanların 1 sene sonra bu denli kibirli konuşmaları,milleti aşağılama girişimleri canımı sıkmıyor değil..
İşte bu helal Nexima!
Yeter artık insanların gururları ile oynamayı bırakın arkadaşlar bir başlarsam susmayacağım. Son sözlü uyarılarımı veriyorum kimsenin kişiliğine hakaret etmeyin. Unutmayınki karşınızdaki bir İNSAN !

Konuyu açan arkadaşımızı yetkili olarak almak isteyenler PM atabilirler.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.