Microsoft Xp
Home Edition
Version 2002
Service Pack 2
AMD Athlon XP 2600+
2.08 GHZ
1k RAM
Bilgisayar yeni formatladım
Ultima'yı yeniden kurdum (ML) (Patchli ML denedim Patchsiz ML denedim)
Fan'ım temiz sorunum yok
Bilgisayarım virüs falan yok
Arkadaşlar açıyorum oyunu, A sunucus B sunucusu C sunucu fark etmiyor. Normal oynuyorum ne lag var ne bilgisayarda kasılmaz gayet mutluyum halimden gel gör ki;
-Recall olunca
-Gate'den girince
-Attan inince
-Koşarken
-Potion içince
-Bandaj basınca
-Clumsy, innox gibi büyüler yiyince
- Ata binice
Kısacası bunların genelinde client'ım donuyor ve cevap vermiyor bu program diyor. Ctrl alt del'i ile çıkıp girmek zorunda kalıyorum. Şimdi bu sürekli olmuyor yani bu işleri 30 kez yapıyorsum 1 kez oluyor.
Mesela craft charla oynarken günde 3 kez donuyorsa action charla günde 8 kez donuyor gibi oranlar çünkü onda daha çok yapıyorum yukarıda saydıklarımı...
Bu sorun beni delirtecek ben bu bilgisayarla 2 yıl wow oynadım ne bir problemim vardı ne başka birşey bu donmalar ve program yanıt vermiyorlar sadece ultimada (server farketmıyor) gerçekleşiyor. Ne explorer acınca ne baska oyunda ne offıce acarken hıcbırsey yok sırf ultıma oynarken..
Sesi off yaptım
Musıc'ı off yaptım
Bılgısayar zaten kasmıyor ama arada bırden donuyor benı bu oyundan soguttu bu problem resmen kafayı yıyıcem çok sevdıgım actıon'ı artık yapamaz oldum craft charla takılıyorum. Bir sürü şey denedim burdaki eski topıclerı okudum, googledan araştırdım. Bir serverda CPU düşürüc seçeneği vardı orda onu seçsemde yine bu saydıklarım olucna bellı sekıllerde arada çöküyordu yani CPU'da falanda problem yok, bılgısayar fazla ısınıyorda demeyın nolur sadece ultımada oluyor.
Ben hatırlarım bundan 3-4 sene once boyle problemlerım yoktu ve yıne bu bılgısayardan oynardım. Soruyorum dıger ınsanlar bazılar bendede var bu problem dıyor bazıları yok abı bende oyle bırsey dıyor..
Sevgılı u-s cıler lutfen bır cozum onerın bılgısayarı formatla demeyın yaptım, ultıma kur tekrar demeyın yaptım 10 kez, patch kur demeyın yaptım, patch kurma demeyın yaptım, musıc off yap demeyın yaptım, vırus var demeyın yok, ram az demeyın yıllardır her turlu oyunu oynarım bır ultımada sorun cıkarıyor..
Bu sorun çok bellıkı ultımayla ılgılı ve ben bu sorunun çözümünü bana soyleyene koşarak sarılacam gozlerım yaşlı bır sekılde yemın edıyorum...
Bıktım ya oyundan keyıf alamaz oldum

(AOS çok zamandır yuklemıyorum bu aralar onu yukleyıp bırde orda denıcem ama sonuç degısmeyecektır

)