yAW Arkadaslar Ben Clıent 5.0.2 Indırdım Sonra 56b Nıghtly Yuklu Fakat Sole Bı Sorun Var Clıente Gırmeye Calısıyorum Orıgın FALAN Dıye Hata Verıyor...Ne Yaptıysam Olmadı..Bıde Sphereserveran Wın32 Subat Release Indırdım Ama Gırerken Eror 3 Hatası Verıyor...Normal 56b le Sphere.ını Dosyalarını Degıstırdıgımde Sorun Cozuluyor..Ama Sphere.ını Dosyamdakı Yazılar Assagıya Dogru Degılde Yana Dogru Gıdıo O Yuzden Kafam Karısıyo..Agree=1 Yaz Dene Demeyın Denedım Olmuyor...Bu Arada Uo Ml Kullanıyorum
sphere.iniden herşeyi tnıttınmı veya resdisp olarak 5 ayarladinmi ?
Herseyı Tanıttınmı Derken Nasıl Tanıttınmı Ip Port Serverın Adı Falanmı_????
mulfiles wardir orda onun gibi ama 5 x clientla giremıyorsan ya patcherli yapmamısındır uo mldeki yada spheresrvra resdisp 5'i ayarlamamısındır.
Novice
0.1
sphere.exe de dsp kodu olabilirmi acaba ?
Arkadaslar Sphere Ile Ilgılı Olan Sorunu Cozdum Fakat Servera Gıremıyorum Su Hatayı Verıyor...

''There İs Some Problem Communicating with Origin.Please Restart Ultima Onlıne And Try Agaın.'' dıye Bır Hata Verıyor..Ben Bu Hatayı Nasıl Cozerım Ama Clıent 300a Da Bole Bır Hata Ile Karsılasmıyorum..

@XoXo
Sphere.exe Dsp Kodu Olabılırmı Demıssın Bunu Cozebılırım

Arkadaslar Gozunuzu Sewıyım Bı Yardım Edın Wallaha Kafayı Yedım Bunla Ugrasmaktan..:bagirma
resdisple alakalı diyorum clienti 203 e göre deil 5x e göre ayarla.
Resdisp Diyon Resdıspın Ne Oldugunu Bılıyormusun Dıye Soruyormusun..Ben Sadece Sphere.ınıden Clıentversıyon=5.0.2 Yaptım Gerısınıde Bılmıyorum...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.