Michaell : Fistan parazit yapmaEn iyiler toplanınca da problem olur derim. Herkes benim istediğim olsun zart olsun zurt olsun. Arada anlaşmazlık çıkar.
Türkiye'de bu yapılır hemde öyle bi tutar ki.Ama yapacak kimse yok.Yapmak için ne lazım;
Furio gibi bi adam lazım,
Kendini aşmış bi web master lazım,
Ve alanında tr deki en iyi adamlar lazım.
Şimdi Furio gibi bi scripterimiz var mı ? o kadar olmasda bi Galentosumuz varWeb masterda bulur.Kadroyuda kurarsınız.
Bunlar haricinde sizin Muhteşem bir host firmasına ihtiyacınız var.Tr den böyle bi hosting zor bulursunuz.Onun haricinde işin yasal bölümlerini yani vergi olayı hakkında bilgili olan birileri olması lazım.Çok geniş çevre lazım.
canowar : Suan ki ultima da pek bole bisiler olmaz , ama UO-KR de bu olabilir diye dusunuyorum neden derseniz onun grafikleri falan daha guzel ve daha zevkli . Ultima biraz da grafiklerdende kaybediyor...
own.curtis :canowar : Suan ki ultima da pek bole bisiler olmaz , ama UO-KR de bu olabilir diye dusunuyorum neden derseniz onun grafikleri falan daha guzel ve daha zevkli . Ultima biraz da grafiklerdende kaybediyor...
yoo bence tamamiyle yanlis. ultima suan ki haliyle bile çok iyi. tabii oynayanlar bunu brz degistiriyor. su sıralar 7-14 yas eline gectigi icin brz itici olmaya basladı. bu sözüm her 7-14 yas grubundaki kisilere degil, ki ztn o kisiler kndilerni bilir.
Ve yne bu yaş grubundaki kisilerin acıp kapadıkları serverlara deginmiyorum bile. Tabii bnde suan bir noxier,akillis,michaell vb. gibi cogu konuda bilgi sahibi olmayabilirm ama en azından birseyler katıp katmamak ( hazır halde ) arasında cok fark var.