33
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
28
Merhabalar,
Uzun zamandır bir çoğumuz Ultima-Online oyununda rol yapıyor ya da bazılarımız oyunu sadece rol yapmadan oyun amaçlı oynuyor. Ancak hem kasarken hemde kitap okuduğum için birkaç gündür ciddi anlamda kendimi oyunda ki karakterin yerine koyarak (tabi bu gerçek hayatı etkilemiyor sadece oynarken) oyunu oynamaya başladım. Belki bir çoğumuz bunu yaptı ve farklı farklı sunucuların ama açık ama kapalı forumlarında dile getirdi ancak hiç genel olarak bunu konuşmadık. Ciddi bir anlamda bir anlıkta olsa gerçek hayatı bırakın ve tamamen Ultima'ya yönelin ama kuracağınız hayalde sadece şunu istiyorum öldükten sonra tekrar dünyaya gelme gibi bir olanağınız olmayacak.
Bir düşünün britain sokaklarında hırsızlık yaptığınızı, bir bineğe binebilmek için kendinizi ona sevdirmeye çalışma çabaları, maden çıkardığınızı, terzi olup bir şeyler diktiğiniz'i, bir silahı kullanabilmek için yeteneğinizi geliştirmeye çalışmanız, daha bir sürü şey, aklınıza ne gelirse, bunları sadece bir düşünün ve şu soruya verin; "Gerçekten böyle bir dünya da yaşıyor olsaydık nasıl olurdu?"
Saygılarımla
Finallerin yapıldığı amfinin önünde evcilleştirilmiş binekler değişik bir görüntü olurdu :p
Şaka bir yana öyle bir dünyada yaşıyor olsaydık madenci olurdum büyük ihtimalle.
33
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
28
Elf olmak isterdim :asik2
Kesinlikle blacksmith olurdum. Irkı mırkı farketmez, mis gibi sürekli demir döverdim. :p