56T konusuda ayrı bir mevzu onda bile adam yarı yolda bıraktı milleti destekleri kesti falan fistan :D .. kimi savunuyorsunuz ki anlamadım ben burada sadece kendi adıma yorum yapıyorum siz Yakup'un arkadaşı olabilirsiniz onunla harika bir arkadaşlığınız olabilir burada sütten ağzı yananlar var demekki dertlerini dile getiriyor, yapılan yanlışı savunmanın burada kimseye bir faydası olmayacakta. 

Senin arkadaşın kendi yalanlarına kendisi inanmış birisi bak bunun için bile hastanede hangi bölüme gidebileceğinin tavsiyesini verebilirim.

alcor uo yu baştan beri bu zamana kadar yapan tasarlayan scriptleri yazan kimdi?

58 saniye dakika sonra eklendi:

#429626 Illumunati:

56T konusuda ayrı bir mevzu onda bile adam yarı yolda bıraktı milleti destekleri kesti falan fistan :D .. kimi savunuyorsunuz ki anlamadım ben burada sadece kendi adıma yorum yapıyorum siz Yakup'un arkadaşı olabilirsiniz onunla harika bir arkadaşlığınız olabilir burada sütten ağzı yananlar var demekki dertlerini dile getiriyor, yapılan yanlışı savunmanın burada kimseye bir faydası olmayacakta. 

Senin arkadaşın kendi yalanlarına kendisi inanmış birisi bak bunun için bile hastanede hangi bölüme gidebileceğinin tavsiyesini verebilirim.

Sen devam ettir  o zaman ? Ordan laf atmak kolay, kimseyi yarı yolda bırakmadık. Şu an hala aktif olarak "kendi istediğimiz kıymet bilen iş bilen" kişilere aktif olarak destek veriyoruz sadece siz bilmiyorsunuz. Kimsenin destek vermeden kendim kodladığım şeyi kime neyi nasıl verceğime siz mi karar vereceksiniz, hesabını size mi vericem? Emülatör açık kaynak iken bir tane taş koydun mu da şimdi burda emülatör hakkında konuşuyorsun?

Tabi canım tabi Caner seni bukadar boş bir insan bilmezdim :) System_Error denilince akla Ultima gelmesi gerekirken Nefreliusla çok takılmanın sonucunda sana atılan yaftaya bak hele hele :)

#429628 Illumunati:

Tabi canım tabi Caner seni bukadar boş bir insan bilmezdim :) System_Error denilince akla Ultima gelmesi gerekirken Nefreliusla çok takılmanın sonucunda sana atılan yaftaya bak hele hele :)

Nefrelius boş ben boş Gökhan boş bu posta gelip işinize gelmeyen kendi görüşünü söyleyen herkes boş bi sen dolusun :) bak ne güzel sen beni tanıyosun ben seni tanımıyorum demekki boş da olsam da hala daha piyasada System_Error denilince tanınıyorum :) sen de kim olduğunu söyle de bilelim.

lütfen Illumunati , System_Error kişisele döndürmezsek süper olur, kişisele gidecek ise özel mesaj tarafına geçin lütfen. bu mesajdan sonra devam ettirirseniz devam mesajlarınızı sileceğim.

Merhaba tekrar,

Konu farklı yerlere gitmiş. Ben sadece şunu söylemek istiyorum; kim bu packi sattı ise, satmaya çalıştı ise,  kim hala kullanıyor ise benden yana hakkım helal değildir. 

Sinan arkadaşımla konuştuk. Kendisi farklı düşüncelere kapılmış ve ihtimaller arasında olduğum için banada sormadan direkt konu açmış.
Kendisiyle herşeyi detaylı şekilde konuştum. Kendisinin zaten şuanda açık olan Alcor UO Reborn ile hiçbir problemi yok.
Sadece 2016 senesinde aldığı pack'e ait scriptleri birçok sunucuda görünce "bu packi kim dağıtıyor veya kim satıyor" diyerekten konu açmış ve bunu yapan kişinin çıkıp ben yaptım demesini beklemiş. Konu içinde benim adım geçince bazı kitlelelerin nefret söylemiyle koşacağını tahmin edememiş :)

Konunun başında cümleme başlama şeklimden de anlaşılacağı üzere Sinan sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşımdır.
Detaylı şekilde konuştuk ve olayı tatlıya bağladık. Tarafımca hiçkimseye bir pack satışı olmadı.

Konuyu okumadan, durumu anlamadan sadece bana olan nefretini kusmak, gerçeklikten uzak suçlamalarda bulunmak için yazan arkadaşlara tek tek bilgi verdim.
Yine vereyim. Burada yazılan her yazının kanun karşısında sorumlususunuz. Dikkatli olun.

@joshepx

Nefreliusun    Sanırım bu "ismi kullanmanda sorun yok"   yazısını doğruluyor musun ? Eğer ki doğruluyorsan(Nefreliusun konuşma geçmişleri var lafına dayanarak söylüyorum) ve o zamanlar aranızda ki dostluğun neticesinde böyle bir hak elde ettiysen yıllar sonra böyle bir isyanda bulunman biraz garip olmuş

Anladığım kadarıyla zamanında aranızda bir ticaret dönerek Alcor UO'nun sorunsuz packini satın almışsın ve rica minnetle isim iznini de alarak bu şekilde bir hizmet vermişsin. Aradan yıllar geçmiş ve günümüzde ki Alcor UO'yu X birisi değil kurucusu, yaratıcısı olan kişi sıfırdan kodlayarak hizmete geçirmiş. Tamamen empati kurarak aynı şey başıma gelse adam zaten sunucunun kurucusu zamanında isim hakkını rica minnetle vererek  sıfırdan bir isimle açmak yerine isim yapmış bir sunucuyu bana bırakmış yıllar sonra artık bu sunucuyla ilgili herhangi bir bağım kalmadıysa bu kişinin aynı isimle tekrar açması benim için sorun teşkil etmez. O yüzden bu isyanın biraz bana garip geldi. Bu varsayımları tamamen Nefreliusun söylediği iddalara dayanarak söylüyorum. 

@Illumunati

Hocam normalde bu tarz konulara dahil olmayı sevmem ancak bu konuda gerçekten bir kaç bir şey söylemek istiyorum

Keşke System_Error'un %1'i kadar Ultimaya faydan olsa(varsa çıkar göster özür dilemekten hiç gücenmem)

Ultimaya başladığım günden bugüne kadar real olarak birbirimizi tanımasak ta saat,zaman fark etmeden ne zaman sorunum olsa ne zaman ihtiyacım olsa kendi sunucusuymuş gibi yaptığı işleri sahiplenip yardım eden bir insandır. Olmaz denilen şeyleri oldurup Ultimayı nasıl yaşatabiliriz, geliştirebilirizin peşine düşüp kendi ailesinden,ortamından feragat edip bu oyuna bir şeyler katmaya çalışan insanları bence karalamaya çalışırken 1 defa daha düşünün. Bugün sözde Ultimaya Destek olan kişilerden  2 satır bi yardım istediğinizde hemen iban bilgilerini iletiyorlar.  "Bu yüzden, system_error gibi kişileri Ultima'dan soğutursak, oyun elbette ki bitmez. Herkesin kendi yetenekleri doğrultusunda yapabildiği şeyler vardır; ancak bazı şeylerin, bu insanlar sayesinde ne kadar kolay yapılabildiğini daha iyi anlayabilirsiniz."

Bu konu viperuo tarafından düzenlendi(2025-02-13 00:22, 2 ay önce)

@viperuo ben alt tarafı bir oyuncuyum benim ultimaya katkım ile sizin ultimaya kattıklarınızla aynı olamaz ben bu konuda birşey demiyorum gördüklerim neticesinde konuşabilirim hee ben daha önce bu adamların neler yaptığına bizzat şahit oldum böyle birşeyide yapmaları gayet normal . Ultimaya kattıkları şeyler var evet adamlar 0.56b emülatörü kendilerine göre uyarlamışlar yapmışlar demiyorum uyarlamışlar  adınıda 56T koymuşlar diyorki sende bir taş koydunmu :).

Ya Allah aşkına Ultimaya eklediklerinizi sizin olsun siz önce Türkiyedeki Ultima sunucularının içinden nasıl geçtiğinizi kimlerle fiskos konuşmalar yapıp arkasından iş çevirdiğinizi, işinize gelmeyince rakiplerinizi nasıl karaladığınızı anlatın. Anlatın yahu yüzünüz varsa anlatın insanın ekmeğiyle nasıl oynanır onları anlatın bildiklerinizi anlatın ya hadi :)

Melek rolüne bürünmüş şeytanlar sizi olum size güvenipte yola çıkanın vay haline...

*hakaret etmeyelim ilgili bölümü düzenledim //lucretius

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2025-02-13 15:47, 2 ay önce)

Yanik kremi

@Illumunati

''ben alt tarafı bir oyuncuyum benim ultimaya katkım ile sizin ultimaya kattıklarınızla aynı olamaz''

''0.56b emülatörü kendilerine göre uyarlamışlar yapmışlar demiyorum uyarlamışlar  adınıda 56T koymuşlar''  

Alt tarafı bir oyuncuysan, emülatörlerin kendilerine göre uyarlanmış olduğunu söyleyemezsin. Bunu iddia edebilmek için tüm emülatörleri kullanıp incelemen gerekir. Şu an en güncel X sürümünde bile birçok hata mevcut ve yabancı geliştiriciler ya seni umursamıyor ya da işlerine gelmiyor.

Bazı durumlarda, scriptler yetersiz kalıyor ve doğrudan emülatör müdahalesi gerekiyor. İçimizden biri bu işe el atmışken, destek olmak yerine köstek olmanın anlamı yok. Aksi halde, "kimlerle fiskos yapıp arkasından iş çevirdiğinizi, işinize gelmeyince rakiplerinizi nasıl karaladığınızı anlatın" bu söylediğinle direkt kendini ele vermiş oluyorsun :)

Başlık sahibinin isteği doğrultusun da başlık ismi değiştirilmiştir. bknz: ilk mesaj.

Bu piyasada güvenmediğim 3 kişi var 

Nephilimin eski sahibi dolandırıcı cem

1 script yazmaya 20-30 bin isteyen NEFRELİUS

ve kendini çok zeki sanan onun kankisi system_error 

Nedense bu 3 kişinin arasından su sizmiyor bu 3 kişi de vukuatlı şahıslar .

Cem nephilim sunucusunu script bilgisi olmadığı için bilen kişilere devir etti alan kişiler vergi ve kurumsalliga dökerek işi büyütüp resmii patent basvurularini yaparak Türkiye'de ilk resmii sunuculardan birisine sahip oldular nephilim marka oldu gitti :)

Cem bu packi bıkmadan satmaya devam edip insanları dolandırmaya devam etti , bu pack ile açılan sunucular saldırı yedi ve kapandı

#429643 Sirlather:

Bu piyasada güvenmediğim 3 kişi var 

Nephilimin eski sahibi dolandırıcı cem

1 script yazmaya 20-30 bin isteyen NEFRELİUS

ve kendini çok zeki sanan onun kankisi system_error 

Nedense bu 3 kişinin arasından su sizmiyor bu 3 kişi de vukuatlı şahıslar .

Cem nephilim sunucusunu script bilgisi olmadığı için bilen kişilere devir etti alan kişiler vergi ve kurumsalliga dökerek işi büyütüp resmii patent basvurularini yaparak Türkiye'de ilk resmii sunuculardan birisine sahip oldular nephilim marka oldu gitti :)

Cem bu packi bıkmadan satmaya devam edip insanları dolandırmaya devam etti , bu pack ile açılan sunucular saldırı yedi ve kapandı

Böyle boş bi konu yüzünden ne çok sevmeyenimiz varmış başkalarının ne çok yalayıcısı varmış öğrenmiş olduk demekki iyi yoldaymışım bir kere daha kendimle gurur duydum. Sen bana güvenmediğin için hayatımda büyük eksik var nolur güven

@viperuo

Profiline baktım da Amnesia Uo nun sahibisin anladığım kadarıyla ve hizmetlerinden indirim veya ücretsiz destek alıyorsun anlaşılan adalet herkese lazım iki gün sonra sorun yaşarsan seninde konu açmaya yüzün olsun derim ayrıca o kadar başarılılar ki bugüne kadar açtıkları sunuculardaki başarıları göz kamaştırıyor buna destek verdikleride, suanki açık olanlarda dahil :D kardeş Ali gider veli gelir uo 25 senedir hep vardı birdunya sunucu açıldı keyif alındı bundan sonrada alınacak kısacası Caner olsa ne olmasa ne ? Bu herkes için geçerli üstelik us yönetimi canerin kirli çamaşırlarından birini çıkardım diye direk yazımı silmiş us de taraflı sonuç belesten hizmet için kişiliğinizi bozmayın

@Nefrelius

Konu o kadar açık ki kıvranıyorsun üstelik birde mahkemeye veririm diyede tehdit ediyorsun ;D sen o kremi konuyu ne kadar ciddiye aldığını göstermek için gönderiyorsunya aslında Ultimaya verdiğin değerin karşılığı işte tam olarak bu.

Yapmışsın işte arkadaşım ha para ile satmışsın ha bedavaya vermişsin devrettiğin birşeyi normal şartlar altında silmen gerekirken gelmiş aynı isimle açmışsın utanman yok ki senin ama merak etme senin notunu ben değil Ultima oyuncusu zaten verir benim sana notum "0" sen sınıfta kaldın hadi sen en iyi bildiğin işi yap sağa sola saldır el altı devrettiğin sunucuyu sat sonra burada acıların çocuğu Emrah ol ne güzel İstanbul bee.. Şimdi bunları yazdım seninde Canerin de bugüne kadar neler yaptığını gün yüzüne döktüm ya birazdan u-s sahibi abin gelir siler mesaji hadi yine iyisin.

İnsan OL

Bak ne güzel oldu demi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.