Arkadaslar sımdı benım bı alanım var normal guzelcene yaptım statice aktardım aktardıktan sonrada yuruyordu bugun bı baktım player charımla yuruyemıyorum bu sorunla daha oncede karsılastım ama bı cozum yolu bulamadım ilginize arz ederim cevaplıyan arkadaslara simdiden tesekkuler!
38
Hawadan Sudan.
, Türkiye
0.00
77
0
sphereserv.exe dosyan senin o yürüdüğün alanları .mul olarak görüyor ama clientini editlemişsin sanırım onların uzantısı başka sen şimdi o yapdıpın statickleri bi yere kopyala sonra uzantılarını mul olarak deiştir uo dosyasının içnie at sonra sphere yi aç ondan sonra dene bakalım olucakmı
Hawadan Sudan.
, ---
0.00
denedim cevabınız dogru fakat dosya uzantılarını nasıl duzeltebılırım acaba
38
Hawadan Sudan.
, Türkiye
0.00
77
0
Dosya Uzantısını Deiştirmek İçin Dosyayı Not Defteri olarak aç sonra farklı kaydete bas ordan sonuna .mul ekliyceksin
31
İstanbul Ümraniye
, Türkiye
164.70
1484
0
Yada Bi Dosya Aç. Dosyada Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Bilinen Dosya Türleri İçin Uzantıları Gizle yap.
mesela bir şarkı diyelim Serdar Ortaç Çakra.mp3 yazar .. mesela Verdata.mul yazar
scp eklerkende işine yarar. mesela magery.txt sphere bunu okumaz sende magery.scp yaparsın uzantısını sphere
okur scp çalısır
bendede war aynı sorun staticleri yaptım bi yer yaptım denızın ustunde uzerıne yuruyemıorum dediginizi yabdım fakat olmadı bende
static.xxx leri mul yapıp attım uo klasorune fakat olmadı ne yabmam gerek