beyler yardım ederseniz çok sevinirim!!!
Ben arkadaşlarımla oynayabileceğim bir server açmak istiyordum ve conmnectoru hazırladım.Ama ben oyuna giremiyorum cliente tıkladığımda acc ve şifre soruyor bunları yazdığımda uo ya girmiyor ben nasıl acc açabilirim ve kendimi owner yapabilirm?
Yardım lütfen cevapları bekliorum.
acc açmak=.account add acc adı şifre
staff yapmak=.serv.account acc adı plevel 1/2/3/4/5/6
peki bunları nereye yazacam
mavi topu nerden açabilirim
bilgisayarım/yerel disk c/sphere(yada ne diye kaydetdiysen)/orda mavi top var a(sphereSvr.exe) onu aç
ne diye kaydettiysen neyi uoyumu biraz daha anlatırmısın uoda mavi top yok yeni connecturumdada yok özele gelirmisin
ben sana 0 dan anlatayım.
ilk önce sphere 56b indir.sonra client 2.0.3 indir.sphere 56 yi aç içindeki dosyayı bilgisayarım/yerelddisk c'ye at.sonra içinde spheresrv diyte mavi bi top var ona tıkla ondan sonra biraz bekle sana orda ip vercek 100,2200,2593 gibisinden sen o ip'yi uo'nun içindeki login.cfg'ye yazıcaksın
login cfg'yi aç içindekileri sil şöyle yap:LoginServer=buraya kendi ip'ni yazıcan sonra kaydet çık mavi topa gel char açmak için .account add isim şifre staff yapmak için gene mavi topta .serv.account isim plevel 6
tmm çok saol şimdi indirip denim
unuttum söylemeyi sphere indirdikten sonra içinde çalışması iiçin gereken program diye bi dosya var aç onu içindeki libsy böle bişi bunu 56nin içine at