Kardeşler bu 55r4 için illa net bağlantımız olmak zorunda mı?

Bu konu camper tarafından düzenlendi(2008-02-21 19:23, 17 yıl önce)
kendin oynamak istiyorsan zorunda değil başkasının girebilmesi için tabikide internet baglantısı şart :yes
Eyw kardeş peki 56b için?
Silindi
Members
0
Eger kendi evinden açıp başka bir arkadaşının başka bir yerden girmesini istiyorsan internet baglantısı olmaı lazım eger ag baglantısı olan 2 birbirine baglı bilgisayardan acıcaksan net'e gerek yok hepsi aynı butum emulator'lerde böyledir.

Not:Bir dahaki sefere konu başlıgını konu ile alakalı açarsan seviniriz.
55i de internet gerekmiyor(tabi kendin girceksen :)) diğerlerini bilmiyorum
Net Bağlıyken emulatore giriyor,net kablosunu çıkardığımda tekrar deniyorum girmiyor...illa ağ bağlantısı olmalımı diyorsun?
Silindi
Members
0
sen başka bir makinadan emulator açıp ona girmeye çalışıyorsan tabikide net lazım ama kendi makinanda açıyosan lazım degil umarım bu sefer anlamışsındır.
BknZ: U-S Forum Kuralları..
Kardeşim bak şimdi:kendi bilgisayarımdan 55r4 e giriyorum emulator açılıyor ama serverima giremiyorum.Ancak net kablosunu takdığımda serverim açılıyor.Tekrar söliym kendi serverim yani ağdan başkasına fln bağlanmaya çalışmıyorum...
Silindi
Members
0
sende sorun var. Öyle şeymi olur net olunca giricek olmayınca girmicek.
inş öledir ama bi dene istersen..
Silindi
Members
0
Merak etme çok denedim evimde netim yokken server hazırlıyordum ve çok rahat baglanıyordum netim geldi yine baglanmaya devam ettim sende sorun var.
55i giriyor 55r4 girmiyor kafayı yicem...
55r4'de oyuna bağlanabilmen için internete bağlı olman gerekiyor.Tabi ağ fln kuruluysa böyle birşeye gerek duymuyor.
Silindi
Novice
3.3
şimdi benim mesela evde netim yok 55r4.0.2 emulator bilgisayarıma kurdum hazırladım diyelim ve emulatoru actım ultima online klasorunde login.cfg'yi LoginServer=127.0.0.1,2593 olarak ayarladım diyelim giremicekmiyim olurmu öyle sacma sey bu durumda her turlu girersin ve girdimde. Lutfen sacmalamayın

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.