31 Renkli Rüyalar Oteli ♥
, --- 536.88 2376
0
mert21 :
2002 Dünya kupası diyince aklına ne geliyor ? Hoş daha 6 yıl oldu...
canım benim.o bizim en büyük zaferimiz.ona bakılırsa brezilya kazandığı 5 galibiyetin yılınıda söler.ama gidip başka bir ülkenin söleyemez.bende söleyemem başkasıda.sen 1980 de çeyrek finaldeki takımları sayabilirmisin ? sayamazsın işte uzatmayın.
Kimse bizi hatırlamaz avutmayalım kendimizi konuşacağı 3 dk. Türkiye iyi oynadı diyecekler kımsenın aklında iz bırakmadık.milleyetçilik resmen Almanlar beklemezdim ama geçende bir futbol liginde Türk takımı 1. olması %99 ile bakılırken maç 40-3 mü ne boyle bir şeyle bitti Alman takımı şampiyon oldu.Haysiyet ve şerefleri yok bunların.Gözlerim doldu sinirden.
Futbolcular Fatih Terime değil kendi kafalarına göre oynadılar bence ayrıca iyiki bu kadro ile çıktı mükemmeldik helal olsun.Bize Almanyayı elimizden kaçırttık dedirttiler.Ama bu hakem var ya küfür etmemek için kendimi zor tuttum
Fatih Terim veda konuşmasını o anki gerginlikle yaptığını,Hasan Doğan ile konuşmadan istifa etmeyeceğini yaptığı açıklama ile belirtti.Hasan Doğan da onu mutlaka ikna edeceğini belirtti arkadaşlar.
Fatih Terim'in takımın buralara gelmesinde emeği büyük.
@tedbundy
Senin salak dediğin insan senin yaşının kaç katı kadar başarı gördü biliyor musun?
Sen tabi sahadaki oyundan ibaret sanıyorsun futbolu.FAtih Terim'in emin ol göründüğünden fazla payı var.
Sakın çıkıp o kadrodan 1 kişiye bile böyle terbiyesiz bir şey söylemeye kalkma.Söylersen emin ol kul hakkına girmiş olursun.
Onlar olmasaydı ;
1-)O kadar mucizei le yarı finale çıkabilir miydik ?
2-)Sen günlerdir doyasıya böyle sevinebilir miydin?
3-)Gurbetçilerimiz bu kadar onurlandırılabilir miydi?
4-)En önemlisi Türk milleti ve türkiye böyle gururlanabilir miydi?
Lütfen bir şey söylemeden önce 2 kere düşün.Bir de bunu Fatih Terim'in yüzüne söyleyebilecek misin bunu da düşün.
Ben bir fenerbahçeli de olsam fatih terimin şu ana kadar türk futboluna verdiği emek ve kazandığı başarılar küçümsenemeyecek halde kimse fatih terime başarısız bir tekniktrektör diyemez ve ben fatih hocayı 2010 dünya dünya kupasında da a milli takımın başında görmek isterim .