Evet arkadaşlar bu cumartesi Galatasarayımızın derbisi var.Gitmeyi çok isterdim (bu arada bileti olan varsa pm ile ulaşsın :) ) herkes kafasındaki 11'i yazsın ben Galatasarayımın benim gözümde çıkabilecek 11'i...

..............................................LEO.......................................................

SABRI.....................SERVET................G.ZAN(EMRE AŞIK)......................BALTA.............

............................................AYHAN.....................................................

..............KEITA.......................ARDA...........................SERKAN.................

............................................ELANO.....................................................

...........................................BAROS......................................................
galatasarayımız yine yenicektir en az 2 gol gelir gibi geliyor gs den dostlu kazansın :yes
Gs önceki maç gibi oynarsa berabere biter. eğer kendini toplarsa 3-1 alır sanırım. gönlüm yenilmesinden yana tabi.
açıkcası gs daha beşiktaş seviyesinde bir takımla oynamadı. yenicek demiyorum ama büyük ihtimal berabere biter maç çünkü bu sene beşiktaş savunması gerçekten iyi, beşiktaşın şu anki sorunu ileri kısımdaki organizasyon eksikliği ve ileri ucun formsuzluğu yoksa beşiktaş bu sezon başından beri kaç gol yedi ?
Arkadaşlar sizlere üzücü bir haberim var.Milli maçta sakatlanan Gökhan Zan 2 hafta yok,Ayhan,Aydın ve Arda ise Beşiktaş maçında oynamayacak.
iddaa oynuyorum ben Üs vericem direk :D
iddaa bizim için bitti gs levadia fb siona 2 milyar yatırdık yattı kupon :(
Galatasarayımız kazanır. Beşiktaşın hücum hattı kötü olduğu için bize karşı pek atak yapamayacaklardır. Bizim hücum hattımız ise iyi olduğu için defansı rahat yıpratırız ve bunun sonucunda golleri ardı ardına buluruz.
Bu maçın skorunu yazıyorum arkadaşlar.

2-1 Galatasaray yener diyorum. Beşiktaş bu sezon mahalle takımından farksız bir galatasaraylı olmama rağmen bjk maçlarını sahada gidip izlerim taraftar için ama bjk bitik bu sezon..
saatler kaldı =)
Bugün yine derbi sevinciyle kalktık yataktan. :)

Galatasaray'ımız 1 - 0 Beşiktaş (İlk Yarı Sonucu) Gol: Mustafa Sarp

Bu konu Infernus tarafından düzenlendi(2009-09-12 21:51, 15 yıl önce)
4-0 tahmin etmiştim. Ama olsun 3-0 da güzel oldu.
Temiz bir skor oldu Galatasaray'ımız 3-0 kazandı.
Master
59.2997
Beşiktaş'ın en kısa sürede Mustafa Denizli'yi göndermesi lazım. Geçen seneki boş başarıyı bu sene de boş şekilde alabileceklerini düşündüler. Geçen sene Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yarıştan kopması ile kazandıkları kupalar ile övünürken içlerindeki bozuklukları ve yanlışları tamamen unuttular. Neyse müstahak demeden de edemiyorum açıkçası ama eğer bu teknik adam ile ilerler ise Beşiktaş bu sene, geçen seneki Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yaşadıklarını yaşaması içten bile değil.

Galatasaray'ı da galibiyetten dolayı kutluyorum bu arada bir Fenerbahçe'li olarak.
Neophyte
26.6001
Beşiktaşlıyım ve bana göre bu maçın faturası Mustafa Denizli'ye kesilmeli. Türkiye'de neden futbolcular işi tadında bırakmak istemezler anlayamıyorum, Rüştü daha ne diye oynar ki bu yaşıyla. İlk iki golde hatalıydı bence.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.