Hile çıkarsa bir daha almam diye birşey demiyor :). Öyle birşey yapamazda. en ufak şike şüpheniz varsa yollamayın diyor o takımları. Çünkü şike çıkarsa nerde olursa olsun men edilir. Fakat öbür sene tekrar katılma hakkın var UEFA buna karar veremez... Ayrıca bir trabzon sporlu olarak söylüyorum. Ben takımımada , başkanımada güveniyorum zatne serbestde bırakıldı. Fakat hiç şike yapılmamıştır dersen yapmıyan yoktur derim. ama bunun için eskilere gitmek gerekmez. bu senelerde yapılan yakalandıysa gerekli cezaları verilir. unutmayın kopyayı herkes çeker, ama yakalanmadığı sürece sınav geçerli sayılır

. Ve Trabzonun bu sene teşfik primide verdiğine inanmıyorum 1 günde 15 milyon $ transfer yapan takımında bi günde 400 bin €b ulamaması sallmasyondan ibarettir.şampiyon ilan edilmesin diye yapıldığını düşünüyorum. Ama ginede eğer benim takımımda şike de belge çıkarsa istedikleri cezayı kessinler ! hiçde demem gs de yapmıştır oda yapmıstır buda diye saçma laf etmem. bu sene bu soruşturma çıktıysa yakalananlar ceza kesilir. Öbür türlü Türkiye tamamına kesilirse kanıt olmadan ozaman bütün takımları men etsinler Türkiye futbolu burda bitsin.