Gene "parazitler" çıkmış

Olsun sağlık olsun.Zaten kendileride biliyorlar saçmaladıklarını.Gelelim maça;
Hakeme şike demek doğru olmaz.Ancak objektif değildi.Bir pozisyonda 2 kere elle oynama var ikiside ceza sahası içinde ve ikiside orta olarak kaleye gidiyor adam 2 kere elle kesiyor ve penaltı çalınmıyor ? Verilen kartlara bakıyorum komik.Hakem onun dışında fazla sorun çıkarmadı.
Gelelim Sevilla'ya ben hayatımda bu kadar çirkef bi takım görmedim.Durduk yere kendilerini ordan oraya atıp maçı durduruna kadar kalkmayıp hakem gelince kalkıp 3 er 3 er 10 dkmızı yemelerini hayretle izledim.Bu skorada desem desem İlahi adalet derim.
Gelelim Fenerbahçeme;
Hakeme rağmen.Bu maçı kazanmaları az buz birşey değil.Karşılarındaki takım mahalle takımı değil.Son 2 senenin Uefa şampiyonu bir takım.Gruplarında sadece Arsenal'a yenilmiş.Son 153 gündür tek maç kaybetmemiş bir takım.Ayrıca hem avrupa hemde "parazitler" Fenerbahçeye şans vermiyorlardı.Ne oldu ? Eduya ve Hakeme rağmen yinede Sevillayı devirdik.Ve sanıyorum ki Volkana büyük bir teşekkür borçluyuz

Ve şu Semih

Sanırım bu adam okunmuş :p
Ve asıl düşünmemiz gereken şey;
4 Mart'da ne olacak, hiçbir fikrim yok.Burdakinden çok daha zor olacağı kesin.Bu skor hiçbirşeyi ifade etmez.Çok ufak bir avantajımız var.Onun haricinde yediğimiz 2 tane deplasman golü var.Allah yardımcımız olsun.Bildiğim tek birşey varki Fenerbahçem Sevilayı elerse gerisi gelir.
Ps:Carlos 1 hafta sahalarda yok.Galatasaray ve lig maçında oynamıyacak.Sevilla maçına yetişir.