UO yu bırakmanın temel kuralı :)

- Git berbere saçına bir şekil verdir..
- Çık sokağa bi kız arkadaş bul xD

Zaten o çenesiyle bitirir seni merak etme..
UO oynayacak hal kalmaz.. :(
bana en son bir serverda bir binek için küfür eden adam olmuştu.ondan bıraktım.adam bir binek için bana küfür yağmuruna tuttu.bende soğudum bıraktım.geçen seneydi bu olay.bu sene yazın başında gene başladım.bir pvp shardında sıkıntıdan.shard kapanınca bende bir daha oynamadım.

bak napıcaksın.arkadaşların varsa git onlarla takıl yapıcak birşeyin yoksa onlara gidiceksin.sohbet ediceksin zaten gerisi gelir.

olmadı ben kışın başlıycam ama sende başla istersen

kendimi satranç kurslarına adadım

teniste oynuyorum devam edicemde.

bi enstürman olarak ya gitar çalıcam yada baterist olucam artık bilmiyorum

eğer bu sana kalmış ama bi ingilizce kursuna git.ingilizce öğren.

boş zamanlarında 500 lük puzzlarla başla bak nasıl bağımlısı oluyorsun.sakın 1500lük 1000liklerle başlama.her zaman 500lükten başka.kolaydan zora doğru.

arkadaşlarına bara git kendini sosyalleştir.onlarla yemek yemeye git.eğer kimse yoksa sinemaya git yada onlarla git.zaten bunları yaptınmı bizsürü arkadaşın olucak ve ultimayı unutmuş olucaksın:)
Neophyte
-1.7
biraz up olucak ama yinede soylıyım cs ye basla sonra uo oynamak ıstemıor canın ve sonra csdende sıkılmaya başlıyorsun ama birdaha uoyu aklına getırırsen tekrar devam edersin!
Uo'u Bırakmanı Sağlıycak Güç İçinde İçindeki Sese Kulak Ver xDxDxDxD Ultimadan Kendini Uzaklaştırma Boşver Gir Günde 2-3 saat Takıl Bende Sınıfta Kaldım 3 senedir Lise 2 ye geçemedim ama UO oynamamla Bi alakası Yok Bu senin saflığın hani ben atıldım disiplin felan filanda Sınıfta kalmıssın Suc atçak birisi arıyosun Bence Oturda Bir Oyunu Hayatına Nasıl Deiştini Düşün Şimdi Bırakmak İstiyorsun Eminim Başlarkende Para Verseler Oynamam Cok Sacma Oyun Diyosundur Bizde Geçtik Orlardan :gorme

@malapagos
Bnce server ac , böle birsürü emek ver hatta scriptleri bastan yazmaya calis dene basar sonra para ver acilisi yap servera player girmesin bak nasil birakiyorsun^^ :

Arkadaşım sakın dinlkeme Git İntahar et öl yada git satak kal mendil sat ama BU scp işine server işine girme akıllıysan Player olarak takıl :gorme
Aynen Xarliya.

Para verseler başlamam diyordum :)

Birden 8 - 9 sene geçti :)
Boşverrrr iyikide UO ya baslamısım Şu halime ramen beni 1 hafta tanıyan birisi sen nasıl hap atmıyon sigara felan kullanmıyosun dioda Bazı şeylerede UO ve bazı Hobiler iyi gelio bunuda unutmayın :gorme
bnde uzunca bi zaman(hatta baya bi uzunca =) ) UO oynadım. Ne zaman bıraksam arkım hep gel gel sensiz olmas yapıyodu. o bırakınca da bn ona aynısını yapıyodum :D daha sonra verdataya başladım. ve baktım ki biz türkler uo yu sadece oynuyo ve olanını değiştiriyomuşuz(scp)
dedim yıllardır bn aynı şeylrei gormekten her rp serwerında aynı şeyleri kasmaktan bıkmadımmı dedim kndime. daha sonra bıraktım. Ama hala insnlara yardım ediyorum. ama hiç içimden Rp yada Pvp de oynamak gelmiyo
Başlat->DenetimMasası->Proğram Kaldır->Ultima Online 2D gerisi senin iradene kalmış bir oyunu bile bırakmak için başkalarından yardım isteme,biraz sosyal ol kendine yeni hobiler edin.
tüm mesajları okumadım ama uoyu bırakmak için uoyu silmek gerekmez birkaç ay önce bırakmıstım gecenlerde can sıkıntısından tekrar girdim birkaç servera ama okadar bagımlısı olmadım
Şuanda bağımlısı Olcagın server yok ama Hemen bırak bnm server gelince Salya sümük bağlanırsın pcye xD
ya gerçekten çok şaşırdım. bir sene kaybetmişsin hala nasıl bırakacagm diyorsun. Arkadaşm hayat senin hayatın ilerde zorluklarını sen çekiceksin şu ana kadar hangi serverda kastıkların duruyor geçen sene kastın da noldu ?? getirdimi sana bi yarar ? . Aklını başına al ve sil bilgisayarından.Kız arkadaş felan bunlar bahane kız arkadaşını bırakıp eve gidince oynamicakmısın sanki ? . Bana sorarsan otur derslerine çalış.Uzunca bir süre oynadım baktım bana bi yararı yok.Vaktimi arkadaşlıklarımı ailemle ilişkilerimi yemek düzenimi uyku düzenimi okul düzenimi kız arkadaşıma ayıracagım vaktimi derslerimi herşeyimi berbat etmişti . 2 yıl önce kurtuldum bu meretten bir dahada yüzüne bakmadım.İçinden geleni yap bu yorumları okuduktan sonra sanki bırakıcakmısınki içinden gelmedigi sürece ...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.