Bende Burdayım :) Bodrumda geceleri uyunmuyor geceleri 2 3 kes banyo ediyom ama cok Sıcak :o_O
bnde dubai deyim dubai den sevgilerle :memnun

:selektor
DoomSword : Saat 00:23 Britain için iftar vakti. :firlama

Yine yapmışın espirini:D:D
Valla gündüzleri ya kazalar yaa birileri sıcaktan bayılmalar sınırler gergin anlatamam bodrum böylee :D

Hele ben yazın plajda kömür olcam restrant idare etmesi zor otel kolay ama :D uyku en fazla 8 saat :gorme
DoomSword : Selam Gece Kuşları... Odada uçan bişi vardı 7856489489654 saat aradım (ulan gece suratıma konar falan ölürüm zıplarım valla) sonunda buldum ezdim kafayı ayar oldum ya...

Allah bu hayvanları etrafı temizlesin diye yaratmış... Yok etsin hepsini ben temizlerim. :D

Süpersin :D
@DoomSword her zamanki hali :D
O da Doğru saat olmuş 00:48 yatsakmı acaba :D
:D gece rahat bırakmaz işini bitir onun
PUAHUAUHAHAHAUHAUHA kanka evlere şenliksin valla.. Şu anda ölmek üzereyim.. Krizlerdeyim Zuahuauha :D:D:D:D:D:D
DoomSword : Evet uzun arayışlar sonucu sineği buldum ve öldürdüm!

Operasyona katılmadan önce bir resim çektirdim... Evet karşınızdaaaa "Sinek Öldür Team" :D

Takıma bak tek kişi. :D Oda ben :D

Nasıl ama iyi kuşanmış mıyım? :D

heheheh kopardın yine bizi :D:D
lan nabtınız :D bune 46. sayfada:D
Ya ek bi not bunun için başlık açılmaz 30gündür server reklamı yapılmamış uo nereye gidiyor :D:D:D:D Uzun zamandır bayram seyran yok tabi normal :D
Dur bende Usb bağlantısı yarın düzelten bozuk geceleyin Denizee girmiştim Kızla onu cekem ama kızaa Sulanmak Vs Yok:muahaha
U-s Gece Kuşları biraz ötelim :D
Yav biraz gonusun canım sıkıldı herneyse bende p*o* r* n* o sitelerine yolculuk yapam :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.