Hepinize iyi geceler ama daha yatmaya niyetim yohk
eeeeee kuşlar :)
Eeesi Saglık :D
Selamlar!

Bedava kontör veriyorlar isterseniz bir bakın.

https://www.kapanalir.com/
ZAuhazuhazuhzahuzahuazhuazuhuha Bomba Bişe Yaw :D:D:D

Neyse Cümleden Hayırlı Geceler ...
Adept
4.3
Ehm.. güzel de.. Site hakkında, sitede hiçbir şey yazmıyor. Ben olsam cep telefonumu oraya yazmazdım.
direk gönder de:)
Silindi
Members
0
Zauhazuhazuhz super ya :kikirik:kikirik:kikirik
selamlar 06.02.2007 tarihinden beri uyanıgım hatta saat 7:00 dan beri şuan 5:30 oldu :)
İyi Geceler Arkadaşlar
Sanada İyi Geceler.

CÜmleden hayırlı geceler ben yatar bu akşam biraz erkenciyim malum yorgunluk :( yarına görüşmek üzere
yaşayan varmı?
DoomSword : İyi geceler, u-s gece kuşları... varmı bakayım benim gibi bir kuş hee? (04:52)

Ben :)
İyi Geceler Ve İyi Geceler :)
Muhabbet olsun. :muahaha

Türkiye MSN'de diğer ülkeleri solladı...
Dünyanın 20'inci kalabalık ülkesi olan Türkiye, MSN'de üçüncü sırada.

Çocuk istismarı ve banka hesabının çalınması başta olmak üzere internetle ilgili suç oranları yüzde 100'den fazla artış göstermeye başlayınca, harekete geçen dev yazılım firması Microsoft, aileler ve internet kullanıcılarının sanal suçlara dikkat etmesi için Başbakanlık ve UNICEF ile birlikte farkındalık kampanyası başlatmaya hazırlanıyor.

Şirket, çocuk istismarı ya da internet suçlarını kontrol altına alan bir yazılımı da İçişleri Bakanlığı bünyesinde sunacak. Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener'in verdiği bilgiye göre, Türkiye'deki internet kullanıcı sayısı 17 milyona ulaşırken, bunun 16,8 milyonunu MSN Messenger kullanıcısı oluşturuyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.