biz bakıp bakıp kasıoz araya da asd sıkıştırıoz :)
Tamam Mack Hakkinda Yorumlar Yeter :D

Iyi Geceler Miqro.P :D Senin Adin Bnudan Sonra Miqro.P :p

Daha sonra eklenen mesaj 4 dakika

Cyal12
U-Ser

#136821 2006-08-11 05:05 GMT+02 saat Alıntı Şikayet ET!
KAnqi sen Bodrumlumusun ana bende Bodrumluyum

Konu ise Script ile Ilgili...

Bide Mack 'e Post Kasiyor Diyosun...
Yhaf Tamam Bisey Demiyorum. Ne Kasarsan Kas. Ama Sozlerinle Hareketlerin Bir Olsun..!

Bu konu Publisher tarafından düzenlendi(2006-08-11 03:19, 18 yıl önce)
yok bu benim postumla alakalıydı birileri paso asd diye post atıo beni kıl edio da..

Daha sonra eklenen mesaj 3 dakika

zaten bu sistemin bi daha açılacağını bildiğim için yeni birşey yaptım..
posttan puan alma sistemi yokken bi sürü post attım ondan sonra postlarım şimdi puan ediyo ama bu aralar post kasmıom naıs ama :) :) :) :) :)

Bu konu hedene tarafından düzenlendi(2006-08-11 03:22, 18 yıl önce)
:D:D Bu Sistem Yokken Ben Aktif Degildim Forumlarda :D Sonradan Geldim. Aslinda 3 Yildir Uyelik Var Ama 2 Aydir Giriyorum :D
Yaw abim Memleketlim Çıktı Yaw Ne Postu Silsinler ya Saçmalamayın ztn 1-2 Dane bodrumlu Uo Cu Var Bırakta Memleketlimle Konmuşam :D:D:D:D
P.M Denen Bir Olay Var Abi. O Topic Altinda Yapilcak Sey mi ?

Tamam Onu da Gectim Ama Mack 'e Post Kasiyor Diyip Aradan 5 Dk. Gecmeden Oraya Onu Yazman Biraz Settirdi :D Yoksa Sorun Yoktu Yani Kas Kafana Gore Karismam :D Yeter ki Solediklerinle Hareketlerin Bir Olsun...
Çocuklar ben evde postumu kastım da geldim
Ben Bir WoG 'a Bakip Geliyim Bu Arada Sayfayi Refresh Yapin :D En Cok Izlenen 'lerde 9. cuyuz 1 'lige Oynuyoruz. En Cok Yazilan 'da 2. 'yiz Onda Sorun Yok Zaten :D 40 Mssg. Sonra 1. 'lige Oturcaz :D
olur ben oturtuyom
Ben Oturmaya HAzırımda Yarın Medaratör Silerse Post Kasımından Doalyı Gee Kusları Şaşırmayın :D:D:D
silsin ağızlar açık kalır
Ağızlar Açık Kalmazda Ağlarlar :D
Abi SOHBET&Geyik Bolumundesiniz Unutmayin. Burda Ne Yapcaksiniz ? Hem Gece Gece Sorusu Olanlara Yardim da Ediyoruz Onun Haricinde Burda SOHBET Ediyoruz. Buraya Kadar Sorun Var mi ? 'Yok' Dediginizi Duyar Gibiyim. O Zaman Kilitlenmesi Icin Nedened Yok. Hem Birde Suna Bakin 21 Sayfa Olmus Kimse Birsey Dememis Ustune Birde Admin ve Mod Arkadaslarimizi Aramizda Gormusuz (Gururluyuz - Hep Bekleriz :D ) Ee Niye Kilitlensin ? Biz Sohbet Ediyoruz. Gece Baska Ne Yapilir ?
gece başka şeyde yapılır ama burda söylenmez
U-S 'te Yapabilceklerden Bahsetmistim Ama Iciniz FESAT :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.