Silindi
Aha vs oldu :D

Michaell & Flame

vs

Alien & Mack

Gelin lan buraya :ates:ates:ates:ates:ates
sen gel :ates:ates:ates:ates:ates:ates:ates:ates
Silindi
Apprentice
0.9
Alien abicim sen sphere / scripts / stafftansında sphere seni tanımadı be yavrum :D spheretablese bakıyorum bakıyorum yoksa yav :D
Senin yaşında belli değil napacaz senle biz :D
Michaell : Alien abicim sen sphere / scripts / stafftansında sphere seni tanımadı be yavrum :D spheretablese bakıyorum bakıyorum yoksa yav :D
Senin yaşında belli değil napacaz senle biz :D

benim onlar belli değil seni gece araba ile bırakanlar belli değil biz senle ne yapcaz :D
Michaelll içerde bosum pas at lan... Gol gelio gelio xD
mack savunmada kal flameye arkadan yapış
Silindi
Apprentice
0.9
Noluyo bakıyım burda:bonus
Silindi
Apprentice
0.9
:D:D:D:D:D

Alien o avatar ne lan :D olm en ondeki sensin onu anladıkda arkadakiler napıyo sana :D çok mutlular :D bide sıraya geçmiş gibiler kaç bin kişi lan onlar :D olm utanmıyomusun reklamını yapmaya :D kaç para söyle bizde gelek bare :D
AZuahahahahauhauhuauhuhahuah Michaell altın degerinde bir gol kaydediyor :D:D:D
Silindi
Journeyman
0
Flame'nin çocuğunu kimden peydahladığıda belli oldu şimdi. İlişkinize saygı gösteriyoruz gerilmenize gerek yok :D
michaell avatarındaki adam neresini tutuo sana bak iki eli nerde yine yaptın dimi diom her gece başka adamlarla olma sonra alışkanlık yaptırıon adamlar şeyini tutuo
İbo sag kanattan gelior oda ne topu kaybettiler savunma dengesiz yakalandı.. Flame'den bir kontra atak..

" İbo senin peydahladıklarını napacaz.. Cocuk evleri doldu senin yüzünden xD "

Ve golllllllllll

xD
Silindi
Journeyman
0
Zuhauhuhauahua :D:D:D::D

Benim avatarımda bisi yok ki be aliencim.
Ama seninkine baktıkca :gorme

3-0 oldu flame uhauzhau :D
Ali3n : michaell avatarındaki adam neresini tutuo sana bak iki eli nerde yine yaptın dimi diom her gece başka adamlarla olma sonra alışkanlık yaptırıon adamlar şeyini tutuo

Duştan yeni çıkmışa daha çok benziyo :D
ama oda ne ofsayt dedi hakem ve maç başladı buraktan uzun bir top

" flame yakında evinde erkekler haremi kuracak .... hepsi ile fantazi yapacak "

burak iboya çok güzel bir pas attı havadan ve top defansın arkasına düştü ibonun ayaklarında kaldı Vee GOoooooooolllll

3-1

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.