Tarihle aram iyi dğel tarihciyide sevmem bi tarih öğretmenimiz vardı lisede adını maryo koymuştuk cok benziyordu :D bende anyen söyle yaw bu öğretmen şu atari oyuna girsede ben bunu bolbol canavar olup şişlesem bir yerlerinden derim adam her kelimeyi harfi harfine ister okul %80 kalır %20 kurs aldıysa gecer sevmem tarihi maryoyuda 2 yıldır yüzünü görmüyom yolda karşılaştık yene şişleme duygusu gelmeye başlıcam tmm :d bobosundan :D oturamasın bi daha sandalyeye :D
Silindi
Neophyte
3.1
Bizim lisedede vardı maryo :D aynı maryo herif kısa boylu askılı elbise bıyığı suratı falan :D bide scouteri vardı :D tam maryoydu :D matematik hocasıydı.Bizim dersimize hiç denk gelmedi :D
Silindi
Neophyte
3.1
Bizde Çoğrafya öğretmenine Gonzales derdik hani vardı ya hızlı koşan bir fare mi artık neyse:D Adam zil çalar çalmaz sınıfa koşardı, bazen kapıda zilin çalmasını beklediği bile olurdu. Hatta bir keresinde zil çaldıktan sonra sınıfa giderken bizi gördü arkamızdan koşmaya başladı lakabınında hakkını vererek bizi geçti derse almadı :D
Silindi
Neophyte
3.1
Yuh lan :D koştu sizden önce sınıfa mı girdi mauhahaha :D
Mack : Bizde Çoğrafya öğretmenine Gonzales derdik hani vardı ya hızlı koşan bir fare mi artık neyse:D Adam zil çalar çalmaz sınıfa koşardı, bazen kapıda zilin çalmasını beklediği bile olurdu. Hatta bir keresinde zil çaldıktan sonra sınıfa giderken bizi gördü arkamızdan koşmaya başladı lakabınında hakkını vererek bizi geçti derse almadı :D

adamın işi :D cocukları dewamsızlıktan bırakmak veya bir hhuy haline getirmek yada cocukları dersee almamak gibi takıntıları var
Silindi
Neophyte
3.1
Abi ben 2 dakika koşsam adam attığı bir adımla yetişiyor. Bacakları leylek gibi maşallah birde hızlı olunca haliyle geçiyor :D Ama adam koşmaya başladığında insanlık hali şaşırdık ve geç başladık. O yüzden geçti :D
Kaç kere gec kaldın onun dersinden :d Merak ettim
Silindi
Neophyte
3.1
6-7 kez geç kaldım 3 günümü yedi hayvan :D Devamsızlık 19,5 olduğunda onun dersinden önceki tenefüslerde sınıfta otururduk :D Okuldaki çoğu kişi en az 1 kez nasibini almıştır :D
cik ciki cik cik - cik cik
Master
59.2997
Ahanda büyükkuş geldi. :p

Ustam hoşgeldin bi msn bakabilicenmi işin yoksa. Her konuşmada msn e davet ediom kusura bakma gizli bişi konuşcam :)
Silindi
Master
59.2997
Selam büyük kuş.... :p

Ya yatacam ben evdekiler yat artık diyolar.Hadi iyi geceler TOPTAN :kikirik
Hepinize iyi geceler arkadaşlar . Keyifsizim bu gece :) Fazla muhabbete girmeden kaçayım.. görüşürüz..
Herkese iyi geceler dilerim ben ayrılıyorum bu gecelik.
Hayırlı geceler gençler...
Bugün de ben açayım dedim kılını kıpırdatan yok benim saate göre şu an 00:32 vallahi vakit gelmiş

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.