zAhauhauhs8fdauhauhusfdsfuahuauhauhauhauha Abi Allah Paradan yana gülünce cinsiyetten yana tokatlıyor adamı işte xD Nesini sevicem onun .. Madem ''O'' sun git Hollandaya evlen biriyle paranda var xD yok yok onları sevmeyelim ege dogru yola çekelim xD Gelsin görsün senin gibi Has Türk Erkeğini bak nası geliyo dogru yola xD
@Doomsword

Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.
Neyse kuşlar ben kaçtım size iyi geceler iyi muhabbetler büyük kuş Noxier gelmeden ben topukliyim. :kikirik
@Bilocan

İyi geceler =)

@DoomSword

Sen o adamı erkek yap.. O sana bütün servetini verir xDxDxD
Azuahuauahhahauhaauhhahuauhahauhu kanka aman onu verim bunu verim derken d*t vermeye calısmasın dikkat et erkeklere karsı zaafı fln vardır sakata gelme.. Bide seni kovalamasın bursa sokaklarında xD Sen önde o arkada MAUHAUHAUUA
Zauhauhauhauahahau Baş Kuşumda gelmedi zaten.. bende gideim msn'den devam xsdfsdfdsfdsad xD ii geceler kuşlar
Ne demek.:memnun

Adı üstünde;

Gece kuşları, sohbet muhabbet yeri.=D
Kuşlar kanadım kolum kırıldı benim:(

ölüyorum iyi geceler diliyorum özür diliyorum sizlerden yokum bu sıralar.
Aaaa.:(

Ne oldu büyük kuş?Anlat bakalım.:(
Master
59.2997
Noxier geçmiş olsun bişimi oldu.

Neyse arkadaşlar herkeze iyi geceler yatıyorum uyku vakti geldi.
Zıbar!(şaka şaka.:D)
Başkuşuma nazar değdi :( Gagaladılar xD geçmiş olsun özgürüm bi terslik yok ya?
Adept
4.3
*odaya hışımla girer, Noxier'in ağzına bir aspirin tıkar, Stormy ve Slothere'e göz kırpıp "iyi geceler" diler, Flame'e ahbapça vurur ve yerine oturur*
* Neran kadar iyi rp yapamıcanı bildiği için susar * :D
beylerrr bu gün ne ediyos wuuuhuuuoawwww:)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.