Özel üniversiteler parasal amaçlıdır. Diplomasıda o kadar para etmez zaten. Bu arada yatakhane parası bilmeyenler için söylüyorum aylık 1300YTL diye duydum .
@fistandantilus..

Evet doğru duymussun.. Ancak cogu arkadasım yatakhane yerine ev kiralamayı tercih ediyor. Özellikle okulun ana kampüsü beşiktaşta oldugu için üsküdardaki evler tercih ediliyor. Para amaçlı tabiki. Her sene 1 milyar zam yapıyorlar..

@DoomSword

Zuauhauhauhauha Hayret la nası gülmemişim :D:D:D::DD Kanka var vallahi şişman sakalsız böle orta boylu kel bi herif.. Acep o mu D::D:D::DD Zuahuauhauhauahu
Master
59.2997
Nasılsınız kuşçuklar
zauhahahauhauhhahaua :D:D:D:D:D La o herif rektör La Zuahuauhauha
@Slothere

İyiyiz sen nasılsın

@DoomSword

Ege beni okuldanmı attırıcan kanka :D
Master
59.2997
Uykuluyum :uykulu 2 gündür 2 saat uyudum muhabbet koyu bakalım rektör doomsword un damarına bastı galiba :D:D
:D:D:D:D:D Eet ama sadece rüya :D:D:D
:D:D İyi Geceler U-s Kusları..
DoomSword : Abi ne dion sen zaten moralim bozuk bu sene dershaneye gidiyorum... napıcam bilmiyorum.

Üstüne bu rüya gelince of delirdim... Rüyamda adam dio "sen bu üniyi anca rüyanda görürsün" dio, şaka gibi ya. :D

Parayı bas o adama masa altı bile yaptırırsın.
Fistan sen girdin sanırım Öss'ye .. ? Baya bi bozmusun parayla :D Ama haklısın Bahçeşehir , 7 tepe vs dedigin gibi.. Hatta Koç , Sabancı buralarda öyle..
Ben ODTÜ Kimya Mühen. Senenin başındada ben Bilkent istiyordum ama sonradan özelleri tercih etmemeyi düşündüm. Şu okulu bitireyim Eadan filan İzmir Ekonomi Üniversitesinin dandik bölümlerine burslu gitcem. Ayda 300 ytl burs. Ben eacı olmama rağmen puanım tutuyordu felsefe bursluya. :D Ordan birde zengin tek çocuk güzel bir kız buldu mu daha ne isterim. (mutluluk isterim.)
Zauhauhauha Ege çıldırdı :D:D:D

@Fistandantilus

ODTÜ inşaat mühendisliginde Serkan Gökmener var tanıyomusun? Daha dogrusu yazdıgından anlamadım :S Odtüdemi okuyosun :S
Yok yeni kazandım. Kayıt bile yaptıramadım. Neresini anlamadığını anlayamadım.
merhaba kuşlar nasılsınız.
Master
59.2997
Vay ustam gelmiş iyiyiz sen nasılsın

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.