Arkadaslar ben az daha bu gün yiyecekdim diodum ki kurtuldum...

Onlar Gelmiş 5 kişi felan okulun eskileri mayfa takılanlar

ben bizimkilere dedim ki hepiniz yuruyun gidin evinize hiç birinizi çıkışta gormiyim... Sevgilime de sen eve gidiosun çıkışta ben onlara karşı kendimi hazırlamıştım saten nederler se desin ler ben sevgilim den ayrılmayacaktım hiç yoktan birini doverdim...
Allah'a şükür yemedim ama kavga ettim :=)
genelde dövüş dallarında madalyalarım özellikle TEAKWANDO bi keresinde 15 kişiyi dövmüşüm arklarım öyle diyor :D genelde kavga etmem ama sevdiğim için canımı bile veririm...
Vallaha kız arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımız zamanlar bana bi foto verdi. Cüzdanımda saklıyodum Lise 1 deyim yan lisede bitane cocukla tanıstım arkadasım vasıtasıyla işte muhabbet açıldı ben xx kişiyle çıkıyorum dedim aa hangi xxx dedi fotosunu gosterdim cocuk cıkardı aynı fotoyu bana gösterdi sonra o kızdan ayrılcaksın ben seviom falan dedi. Ben delirdim tabi sokak ortasında tekme tokat giriştim sonra buda toplamıs 10 kişi gelmiş okul kapısına İzmirliler bilir Ticaret Lisesi ile Eşrefpaşa Lisesi var. Ticaret Lisesinde erkek çok olmasına rağmen benim okuduğum eşrefpaşa lisesi daha baskındı biz okuldan sürü halinde çıkınca kaçıcak delik bulamamıslardı sonucta dayak yemedim yedirdim:D Ama şuanda o xx kişiyle 6sene oldu allah nasip ederse evlenicez burda bilen biliyo zaten :D
Ben sevdiğim kız için dayak yerim yeterki o görmesin,sevdiğimdende vazgeçmem. :)
Anemon : Vallaha kız arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımız zamanlar bana bi foto verdi. Cüzdanımda saklıyodum Lise 1 deyim yan lisede bitane cocukla tanıstım arkadasım vasıtasıyla işte muhabbet açıldı ben xx kişiyle çıkıyorum dedim aa hangi xxx dedi fotosunu gosterdim cocuk cıkardı aynı fotoyu bana gösterdi sonra o kızdan ayrılcaksın ben seviom falan dedi. Ben delirdim tabi sokak ortasında tekme tokat giriştim sonra buda toplamıs 10 kişi gelmiş okul kapısına İzmirliler bilir Ticaret Lisesi ile Eşrefpaşa Lisesi var. Ticaret Lisesinde erkek çok olmasına rağmen benim okuduğum eşrefpaşa lisesi daha baskındı biz okuldan sürü halinde çıkınca kaçıcak delik bulamamıslardı sonucta dayak yemedim yedirdim:D Ama şuanda o xx kişiyle 6sene oldu allah nasip ederse evlenicez burda bilen biliyo zaten :D

eskiden eşrefpaşa'nın tam üstündeki binanın en üst katında oturuyorduk
balkonda oturup kavgaları polisleri falan izlerdim her gün film gibi :D
Benim hiç olmadı ;( olursa eğer öyle bir mevzuda kesin yerim dayağı ;( :)
benimde çok tehdit aldığım oldu bu konuda amma lakin hiç dayak yemedim şimdiye kadar şu andada çok güzel bir ilişkim var Allah nasip ederse evlenicez :asik2 Ha şimdiden sonra yermiyim derseniz

ilk sevgilisiyim :) Ve normal aile kızı hoş güzel akıllı zeki filan işte

neyse öyle ::

Anemon Allah tamamını erdirsin :)
bende yemedım ''insanın akıllı sewgilisi oluncaa''
Anemon : Vallaha kız arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımız zamanlar bana bi foto verdi. Cüzdanımda saklıyodum Lise 1 deyim yan lisede bitane cocukla tanıstım arkadasım vasıtasıyla işte muhabbet açıldı ben xx kişiyle çıkıyorum dedim aa hangi xxx dedi fotosunu gosterdim cocuk cıkardı aynı fotoyu bana gösterdi sonra o kızdan ayrılcaksın ben seviom falan dedi. Ben delirdim tabi sokak ortasında tekme tokat giriştim sonra buda toplamıs 10 kişi gelmiş okul kapısına İzmirliler bilir Ticaret Lisesi ile Eşrefpaşa Lisesi var. Ticaret Lisesinde erkek çok olmasına rağmen benim okuduğum eşrefpaşa lisesi daha baskındı biz okuldan sürü halinde çıkınca kaçıcak delik bulamamıslardı sonucta dayak yemedim yedirdim:D Ama şuanda o xx kişiyle 6sene oldu allah nasip ederse evlenicez burda bilen biliyo zaten :D

geçmiş olsun mert abi:)
Anem bizim mertos asik ki zaten msn'de anlasiliyor :) Darisi cumlemize insallah ...

Valla ben hic kavga etmedim, sorun yasamadim :)
Bende kavga etmedim gelip o kızdan ayrıl ulen diyen olmadı şu vakte kadar.Olursa döverim.
Amesron : Ben sevdiğim kız için dayak yerim yeterki o görmesin,sevdiğimdende vazgeçmem. :)

:yes

+1
prudent : eskiden eşrefpaşa'nın tam üstündeki binanın en üst katında oturuyorduk
balkonda oturup kavgaları polisleri falan izlerdim her gün film gibi :D

nereden bahsettiginin farkındasin dimi ? :D Esrefpasa :D İzmirin En Guzel VE En Kavgaci Yeri :D
yemedim :D bizim burda kıza sorarlar öle kavga çıkmaz seçimi kız yapar yada bana öleleri denk geldi :p

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.