Birde bu resim tahriş edilmiş.Kim bilir kaç kez screen alınmıştır :D Aslında siyahları ten rengi, beyazlarıda kahverengi yaptığınızda ve resmi ters çevirip diğer tarafa bakmasını sağladığınızda gördüğünüz görüntü ortaya çıkıyor :)
Neophyte
-1.7
Bu arada siz İsa'yı nerden tanıonuz orda filmlerdeki gibi olmayabilir bu arada Barış Manço'ya benziyor.
abi uzun saçlı bi adma wardı ama Che Guevara olabilir düşüncesindeym
Marlock babamda che guevaraya benzetti =) Barış akarsuya bile benzetenler var :D:D
Ben at hırsızı gibi bisey gordum walla :D
bende öle gördüm
Sexy1 : gördüm gördüm =) Hz.İsa , bide solcuların liderine benzettim

tobe tobe hem hz.isa ya hemde el che(cheguevera)>>>(nasıl yazıldıgını bilmiom) ye benzior ark katılıyorum...
Solcuların lideri mi ? Ahaha.
DC-Game : Marlock babamda che guevaraya benzetti =) Barış akarsuya bile benzetenler var :D:D
:) benziyor çünkü harbiden bi ara posterleri wardı etrafta ordan aklıma kazınmış
[Taylan] : Solcuların lideri mi ? Ahaha.
evet che mi neydi adı
Solcuların lideri demeden önce sol ne demek onu öğren ilk :F Sonra sorunun cevabını kendın verirsin zaten.

Amaan neyse. Bişey demiyorum. Hade iyi geceler :F
eğer yanlışsa özür dilerim öyle konularla ilgilenmiyorumda... duyduğum kadarını yansıttım. neyse konu sapmasın.
daha önce forward mail ile gelmişti:) Hz.İsa'ya benziyor sekil.Che Guevara'ya benzetemedim valla
edit: Che'ye nasıl benzetiyonuz diye merak ettim bi daha denedim .Che ile hiç alakası yok.sekil İsa'nın sekli

Bu konu Shaziment tarafından düzenlendi(2008-10-09 23:11, 16 yıl önce)
vallahi bend edikkatli baktım burdak, resmin aynısını duvarda gordum ama kimseye benzetemedim açıkçası evdekilere baktırdım hanım bi adam var dedi gerçekten garip. :D
Goz acip kapattiktan sonra tek gozunuzu kapatin, tek gozle bakin oyle daha saglikli gozukuyor (:

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.