-Sidious- : metenin anlattıkları doğruda mete doğru olduğu için doğal olarak sen atıldın atılan biri nsl yeniden başlıo :O_o
metelerin sınıf dolabını söküp onunla merdivenden kaymasını biliyorum bende normalde olsa bende adama bak palavra sıkıo derdim ama doğru
cafedede server açıp küçük çocuklara bu server i internette açcaz stafflık 5 ytl die hayatını kazanıodu
dipnot: yoktur ama vali erol çakırda okuyan var mı karşıyaka izmir ? bi uo cu olsun lütfennn ;(
mthN :-Sidious- : metenin anlattıkları doğruda mete doğru olduğu için doğal olarak sen atıldın atılan biri nsl yeniden başlıo :O_o
metelerin sınıf dolabını söküp onunla merdivenden kaymasını biliyorum bende normalde olsa bende adama bak palavra sıkıo derdim ama doğru
cafedede server açıp küçük çocuklara bu server i internette açcaz stafflık 5 ytl die hayatını kazanıodu
dipnot: yoktur ama vali erol çakırda okuyan var mı karşıyaka izmir ? bi uo cu olsun lütfennn ;(
Olm sen benim anılarımı nerden biliyon
mthN :-Sidious- : metenin anlattıkları doğruda mete doğru olduğu için doğal olarak sen atıldın atılan biri nsl yeniden başlıo :O_o
Olm sen benim anılarımı nerden biliyon
Malapagos :Aramachus : Beyler lise 1 de okula gırdıkten sonra yapacaklarımızı bırı sıralasın otobus beklermıs gıbı oturmayım
1.si ilk gün izlenım açısından önemlidir:D
ilk gün ne kadar kısıyle konusursan o kadr popüler olrsn sempatik ol hocalarla takışma
Aramachus : Az kaldı surada heyecan artıyor uykum kacıyorSteel Dragon - We All Die Young dinleyerek gece gecırıyorum . Yarın herkese ıyı gunler kafadan arkadaslar bulması dılegıyle.
@Spawnsas
daha okulun ilk gununden kavgamı cıkaracan :yes