Hazırlık hariç koca lise boyunca debelendik son sene iyice abarttık sonunda üniversiteli olduk. Krallar gibi elektrik elektroniğime de girdim.
Üniversite boyunca ultimaya bir gün ara verirsem o üniversiteyi bitirmek nasip olmasın Liselilere kolay gelsin.
O bu değil orta okul en guzelıydı lan hergun okuldan kacar cepa ya gıderdık sınema ızlerdık sonra oyun falan oynardık baya zevklıydı hersey sımdı bı baktım lısedeyım
Biz de eğitime 2 yıl ara verdikten sonra 6 Ekim'de tekrardan kaldığımız yerden devam edeceğiz. Lise son sınıf karnemi aldığım gün işe başlamıştım. Halada çalışıyoruz valla. Ama az kaldı 27 Eylül'de çalışmaktan kurtulacağız.
ya hiç yaşıyamadım yeni insanlarla tanışmayı hep aynı adamlar yine aynı adamları görcem bide dersane çıktı başıma dün ve bugün gittim çok sıkıcı. bide okul çıkcak hocaların tehditleri yağcak. dakka başı sınav olcaz off off :'(
31 Renkli Rüyalar Oteli ♥
, --- 536.88 2376
0
Basic :
ya hiç yaşıyamadım yeni insanlarla tanışmayı hep aynı adamlar yine aynı adamları görcem bide dersane çıktı başıma dün ve bugün gittim çok sıkıcı. bide okul çıkcak hocaların tehditleri yağcak. dakka başı sınav olcaz off off :'(
Biriniz bana akıl verin lütfen. Yüksekokula gidiyorum 2 senedir.Okulun bitmeyeceğini anladım.Mayıs ayında yaz gelince söylerim diyordum.Şimdi okullara çok çok az bişi kaldı (2 hafta ) Nasıl söylememi tavsiye edersiniz?
Benim aklıma birkaç fikir geldi.Uygun bir saatte polis telsizine benzer bir melodi ile bir arkadaşıma evi aratıp şu dediklerimi söyletsem.
P -İyi akşamlar emniyetten arıyoruz.Xxxxx Xxxxx Sizin neyiniz olur?
-Oğlum.Ne oldu birşeymi oldu.Kaç saattir yok.
P- Ufak bir trafik kazası geçirdi
- Durumu NASIIIILLLL
P -Başınız Sağolsun xD
Ben Lgs de tüm soruların cevaplarını salldım (O zmnlar Çok tembeldim) Menemen Anadolu yu tutturdum ama Not ortolamasından giremedim.
1 Sene İzmir Adnan Saygun Lisesi
1 Sene İmkb Kız Meslek Lisesinde okudum (Kız meslek ama erkeklerde var 1 erkeğe 8 kız düşüyodu güzeldi )
şimdi Açık Lise 3.Sınıf Web Tasarım okuyorum Şuanki Halimden memnunun Okulda sigara içmekte serbest Kıyafette serbest herşey serbest