[Taylan] : Ben geçen sene girmiştim. Türkçe 22 doğru 2 yanlış , Mat 13 doğru 7 yanlış, Fen 15 doğru 5 yanlış , Sosyal 23 doğru 2 yanlış. Sonuç olarak Reha alemdaroğlu anadolu lisesi
Dikkat eksikliğim var biraz matta grafik sorusunu bile yanlış yapmıştım. Sosyal sorularını iyi okuyun çok çelişkili şıklar verilecek arasından doğrusunu bulmak sizin yorum yeteneğinize kalıyor ki bukadar kolay değil. Türkçe de geçen sene sırf cümlede anlam sormuşlardı kolaydı , fen de deneme sınavlarında hep 10 netin altında yapardım ama oksde yorum soruları oldugu içn biraz yapabildim benden sana tavsiye sınavda yanında mentos al naneli onu ye bitir sınav boyunca.
[Taylan] : Valla ben yardımcı olmaya çalıştım bi kaç vatan evladı daha koyun sürüsüne katılmasın diye ama siz hala işin şakasındasınız neyse hayat sizin hayatınız.
[Taylan] : Atamızın bir sözü var &裟&裟 Vatanını en çok seven , üstüne düşen görevi layığıyla yerine getirendir. &裟&裟 bu bağlamda ben sizin de bu sözden yola çıkarak elinizden geleni yapmanızı isterim. Çünkü aksi halde Oksyi kazanamayıp düz lisede itibar sahibi olmayı amaçlayıp milletle kavga eden önüne gelene sataşan ülkesine ve dünyaya yarardan çok zarar getiren (en çok aldığı oksijenle) serseri ordusuna katılmamanızı istememdendir.
Şimdi bu attığım postta kendini tanıyan 1-2 insan olup bana sataşabilir ne demişler yarası olan gocunur diye neyse bekliyorum.