Spawnsas :boşver server açma zamanını tüketirsin.sende öle server açanlar turuna katılma.nasolsa kapanıcak bunu bil:)
bazı insanlar gerçekten uo için güzel projeler geliştiriyorlar fakat sadece server i açan kişiyi suçlamayın kapanınca bazı kişiliksiz tabiri caiz ise LAMERLER server lara saldırırlar düzenliyerek rezil ediyorlar Bee Uo örneğin 9 ay açık kaldı umutluydum skill dummy vs yoktu uo dan uzun süre sonra zevk alamya başlamıştım server i hacklediler... bunun örnekleri çok fazla bayram harçlığıyla açılan serverlarda uo yu kötü etkiledi ama insanlar bunun farkında güzel şeyler olucak türkiyede uo için
Bee uo da kell ile birlikte scripter'dık..
Hacklenmesinde yetkililerinde büyük suçu vardı yoktu değil..
Yani o ortamı sağlatmamak lazım saldırı yapan kişiye tüm önlemleri alman gerekir..
32 Î�stanbul / Î?skμdar
, Türkiye 64.80 608
0
ben çoğu shardın sitelerini shardlarını felan açık varmı die bakarım ama çoğunda açıklar var ayrıca host firmasınında iyi bir firma olması lazım köklü bi şirket
beyler bence heryere yakın olan bi yerde yapın buluşmayı ankara mesela türkiyenin göbeği istanbul kasıyo beni. ankara rlz her tür buluşmaya gelirim ankarada