Puhahahahahahaha *yarılır* :kikirik :kikirik. Abi cok şekil olmus piercingler küpeler fln :kikirik
Ahuahahaha :kikirik.Güçlü çekim kuvveti olan mıknatısı getiricen herife dogru tutcan suratını hoşaf edecen :kikirik.Gerçi zaten hoşaf olmuş :kikirik
Yoksa ben piskopatmıyım :O_o
laflarımı çarpıtmışsınız, ben diyorumki müslümanlığa ters , bana diyorsunki müslüman değilmiyim kardeşim ne alaka??? içki müslümanlığa ters ama içersen dindenmi çıkuyorsun? lütfen arkadaşlar, ben takar takar, takanada laf atmam ancak zıt arkadaşım zıt, bir kere amacı nedir? amacı yok, farklı görünmek istiyorsanız götünüzede delik açtırın bir farkı yok, bu gibi şeyler hep yabancı ülkelerde çıkan şeylerdir, biz onları taklit ettikçe onlara benziyoruz. şimdi kimse bana ben silahı alırım giderim korkmam demesin, o yabancı güldüğümüz alay ettiğimiz amerikalılarda gidiyor ingilizlerde gidiyor merak etmeyin. amacı farklı gözükmek olan hiç bir şey ne türklüğe ne de müslümanlığa uyuyor. ama eğer başka bir amacınız varsa bilemem. birileride bana eski kafalıktan felan dem vuramsın, kafamın eski kalmasını seviyorum şikayetçi değilim.
Zuhahahaha dur bende bulacam bır tane daha bekle
Küpe takmayana geri kafalı fln muamelesi ediyorlarya cok gülüyorum.Bak herifler ne kdr ileri zekalı her tarafını metalle doldurmus hem sağlıklarına zarar hemde igrenc bir görüntü ortaya cıkıyor.
Ama herkezin kendi secimi bişey diyemeyiz :D
Bu konu boosterx tarafından düzenlendi(2007-11-06 01:09, 17 yıl önce)
Al buyur işte ben o sırttaki kızarıkları görünce piskopata baglanıorum.O kurdeleyi o haliyle çekesim geliyor.:seytani
32
Mekan Tanνmam
, Türkiye
0.00
3
0
Hayatta küpe takmam cok saçma gelio xDxD