Veya bir alternatif olarak virüsleri bilgisayarınıza girdikten sonra temizlemek yerine girişini engelleyebilirsiniz. Zone Alarm adlı program hem firewall bakımından hem de antivirüs ve türevi programları bakımından oldukça güzel ve etkili bir program. Tüm özellikleri içinde barındırıyor. Bu tarz zararlıları bilgisayarınıza daha girmeden engelliyor. Ancak programın tek eksi yanı sistemi biraz yoruyor, ancak sağlam bir güvenlik sağlıyor.
55
Ebabil - Iraq :)
, Iraq
0.00
151
0
Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ediyorum Şuan Makinamda 3 Tane Vürüs Keylogger Engelleme Programı War Ve Hepsi Lisanlı Bakalım Nediycek Bu Seferde Keyloggerleri Alıcak Mı.
1-Nod 32
2-Kasper Sky
3-Spayware Doctor
Not:Spaware Doctor Bi İşe Yaramazsa Onu Kaldırıp Zone Alar'mı Kurucam Lisanlı Cd'si War Ama Pc Çok Kastı İçin Kullanmıyorum.
Kaspersky Internet Security 2010 + Zone Alarm kesin çözümdür.
evet bende Kaspersky kullanıyorum gayette memnunum virüs vb şeyler girmiyor.