silinse benimkide silinirdi be hacı :D 2 senedir silemedim
Sabah benı 7 de kaldırmak ımkansızdıre okula hep gec kalırım bu sabah o kızı gordum gene bı baktım saat 6 55 :D
Şuan kendim istemediğim için hiç yok ama her gelen aşkım diyor bende anlamadım =)))
(cidden ama..)
Onu Banada Diolar Takma Kafana :D
bana askım bitanem sevgilim canım diolar sarılıyolar cimcikliyolar sacımı oksuyolar ben arada tırsıyorum ama ben pek anlamıom benim tarih dısında derslerim 5 okul birincisiyimde acaba kızlar kopya almak icinmi bole yapıolar simdi suphelendim ha :D
kesin kopya her iddiasına girerim geçen sene aynısını bana yapıolardı :D bi fotoyu koyda tipinemi bakıolar başarınamı :D
amq tipsiz deiliz harbici 1 kızı sevdigimden cıkıyom 2 siylede bos kalmamak icin sevdigim ankarada dierleri mersin :selektor
bende liseden bi tane daha bulmayı düşünüom ama gözüme kestiremedim :D
8 :O_o
Way be 30 kız 3 erkekmi bizimkinden iyidir heralde :) 25 erkek 5 kız 5 ide çirkin okulda 2300 civarı ogrenci var bunların 38 i kız gerisi erkek o 38 kızın 38 ide cirkin ben napıyım simdi :)
hehehe otur agla :D
bycomrade : kesin kopya her iddiasına girerim geçen sene aynısını bana yapıolardı :D bi fotoyu koyda tipinemi bakıolar başarınamı :D
Ben mi? buraya koyarsam gösteriş gibi olur :D PM'den netlog profilimi atayım =)
bana dedide yanıldı sadece :D
Baban anneni 3 kadınla aldatsa, ablanı, kardeşini sevgilis 3 kızla aldatsa hoşuna gidermiydi. Yada sevgilin seni 3 erkekle aldatsa =)
yemin ediom bak sen bole diyince hak verdim evet o yuzden okulda 1 mersinde 1 takılcam :asik2

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.