bende kucuk yasta basladım uoya 10 yasıda basladım su an 17 yasındayım ben gokhan die bi arkadas vardı hep onla geziodum kafeye gidip half life oynuyoduk ondan sora buyuk buyuk abiler uo oynuyodu biz soruyoduk abi bizde oynamak istiyoz nası oynucaz falan filan bi tane abi kalktı bıze uyelık falan aldı o bıze cok yardımcı oldu (keske sikt*r cekseydi) warrior char actı despisede ettinler falan vardı orda kastırdı bıze az bısey orettı falan sora bız kendımız sora sora orendık ilk charımın adı Jackie Chandi

oburunun adı Herold iste herneyse actım ıkıncı charımı oyuna baslayalı 3-4 ay gecmis ben artık mageye heves sarmısım (cunku an ex por atıyolardı :D) 7x skill cap var skilleri sayıyım kastıklarımı anatomy heal mage medi eva poi bide ins. insi para kasmak icin kullanıyodum falan o zamanlar bana uo cok daha zevkli geliodu staffın ne oldugunu bilmiodum bi gun yanımda sim siyah bi herif belirdi durup dururken ben korktum kesicek sandım

kacmaya basladım staff bana barıyo arkadan duuur poliiiiis

iki uc kere bagırdı sora stone yapıp jaile atmıstı cok guzel anılarımız gecti banada o zamanlar uo hayattan daha onemli geliodu