Mazlum çok asabi birisidir herzaman kardeşini döver ve aşağılardı.Bunları öğrenen babası çocuğu yanına çağırdı ve...
BENİM DEVAMIM: =)
olum sen gun geçtikeç daha da asabi insan olup çıkıyosun... şu küçücük kardeşiende acımadan indiriyon tokadı yumruğu. Çocuk sayende hacı yatmaza döndü. Gel senle anlaşalım :
sana bi tahta veriyim dövdüün ve gıcıklık yaptıın her insan için bi çivi çak

demiş
Mazlum ilk gün 35 çivi sonra 32 , 30 , 25 derkene... 0 a indiricne babasına gitmiş

baba artık çivi çakmama gerek yok. kavga etmiyorum dövüşüp sataşmıyorum dmeiş...

sora çocua demişki:
Yaptıın her iyilik için bi çiviyi sök demiş
çocukta gittikçe çıkarmaya başlamış iyilik yapıp

daha sonra babasıan yine gitmiş ve baba çivi kalmadı demiş. Daha sonra baabasıda o çivi izlerini gösterip artık yapmıyosun ama içinde onların acısı hep kalıcak demiş.

...
Mazlum bu lafı duyunca yerinde şapmış kalmış

Bu olaydan beri adı Şapılmış oldu... =)
DEMEK İSTERDİM AMA

ÖYLE OLMAMIŞ =)
Babasıda kıllı kronun tekiymiş kahvelerde dolaşıp etmedği kavga, yapmadığı tiksinçlik yokmuş...

çocuğu yanına çağırıp kardeşini dövme

ben sana bildiklerimi öğreticem sende ona öğreticeksin. Ailece haraç, kavga ne varsa etces

Demiş...

Çocuk öylece kalmış

Babasıda onu öyle pis pis gaza getirmiş ... Bunlar ailece pislik bi ekip olmuşlar ve...
10 YIL SONRA BUNLARIN HALİ ŞU OLMUŞ:
Baba Coşkun MAZLUMOĞULLARI
42 yaşında...
2 çocuk babası,
Tecavüz, gasp, cinayet, hırsızlık, dolandırıcılık gibi suclardan müebbet hapse mahkum edildi...
Mazlum MAZLUMOĞULLARI
21 yaşında...
Çocuk sayısı bilinmiyor... Yaklaşık olarak 10-20 civarında olduğu sanılıyor... =)
Babasıyla aynı suçlardan müebbet hapse mahkum edildi...
Mini Mazlum MAZLUMOĞULLARI
16 yaşında...
Çocuğu böyle bi ailede Allah'tan yok... =)
Taciz, hakaret, yaralama, hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığından yakalandı... Ama 18 yaşının altında olduğu için serbest bırakıldı...
Ve... O Mini Mazlum babasının ve ağabeyinin [abisinin yazmak istesem de =) ] intikamını almak için büyük bi çete kurdu ve. Onları hapse tıkanları teker teker öldürdü... Ve bugün bu gibi aileler yüzünden binlerce insan ölmekte....
NOT: Çivi çakma çıakrtma olayı bi yazıdan alıntıdır Onu diyim... =)