Sizi icten etkileyen ve size huzur veren saat hangisi ??

Bazilariniz %100 anlamadı şöyle acıklayım = Günes batarken , Günesin Dogusu , Öglen , Ögleden sonra vs vs .... devam ediyor :)

Benim etkileyen ve huzur veren saat günesin tam batis noktasi.Saat 20:10 gibi günes batarken etrafin turunculasması hosuma gidiyor yanında denizin parlamasi ;)
Gece karanlığının, ürkütücü sessizliği hoşuma gidiyor. Saat 02:00 civarı..
Silindi
Journeyman
4
Sabah Ezanını Sessizlik Olduğu Zaman Dinlemek Çok Güzel Oluyor Sizde Deneyin SeSSiz Ve Huzurlu :) Yani :06:00 gibi
Benimde Saat 7:30 gibi çok hoşuma gidiyor.
O Taze Hava ve Toprak kokusu çok güzel :)
Ve Bir Sert Kahve eşliğinde..
Benim Saatla İlgisi Yok ama Solemek İstedim Yamur Yaginca De Arkasindan Guneş Açar Toprak Kkusunda T-Shirt Giymek Hoşuma Gider
Gecenin sessizliginde saat : 3.00 civarlari..
02:00 arabaların sesleri azalır. 03:00 tek bir tık yoktur bu durumda ver elini doom 3 gelsin eciniler.
canavar2212 : Sabah Ezanını Sessizlik Olduğu Zaman Dinlemek Çok Güzel Oluyor Sizde Deneyin SeSSiz Ve Huzurlu :) Yani :06:00 gibi

+1

Pc başında sabahlayınca o sessizlik huzur benim hoşuma gidiyor.Sonra sabah gevreğini alır yersin ama sonra gürültü falan hiç sevmiyom

en güzeli ise saat gece 2 den sabah 6 ya kadar olan zamandır.Sessiz..
Aslında bizim burada pek ses olmuyor şu mesajı yazdığğımda bile güneş yukarıda kuşlar ötüyor seslerini duyuyorum bu bile güzel.
Ben güneşli zamanları ve tam öğlen güneş ışınlarının pencereden içeri vurduğu saati seviyorum bana yaşama sevinci veriyor.
Sabah namazı saatleri, o sessizlik ve ezan sesi ardından güzel bir yatak,bir yastık...
Aranizda hic romantik Yok mu ?? Yok 02:00 yok 06:00 günesin dogusu ve batisi inanılmaz görsel efekler alıyor ama ögLen saat i ve gece yarisi ?? cıkaramadım :S
Güneş'in doğuşu en sevdiğim vakittir. İnsan güzel bir uykudan uyanır. O an gökyüzüne baktığında içinde huzur hisseder. O hava pek bir iç açıcıdır. Hele ki sessiz, sakin bir ortamın olduğu yerde iseniz, Bundan daha güzel bir şey yoktur.

Fakat bu hissi yaşamayalı pek bir zaman oldu. Hergün yataktan kalkar kalkmaz üzerimden bir ton sinir attığım, Pazartesi sendromu gibi hayat sendromuna girdiğim için bu güzel olayları yaşayamıyorum. Kim bilir belki bir gün bu huzura tekrardan kavuşacağım.
Sabah ezanından çok ürkerim. Tüylerim diken diken olur. İçim huzur dolar ama ürkerek.
02:00 aslında sessizligin olduğu saat diye tanımlanamaz lakin esasında 03:00 veya 04:00 en sevdiğim saatlerdir.
Genellikle 02:00&裟da falan giriyorum zaten eve =)

Bu konu Kanglaoo tarafından düzenlendi(2008-04-02 22:40, 17 yıl önce)
Tüylerin neden diken diken oluyor kanglaoo yoksa bir günah mı işledinde ezandan korkuyorsun ?? bence ezan cok güzel bisi..Ama günesin batis hali gibi hic bisi yok :) ( Ezan ı kıyaslamıyorum )

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.