38
Ist/Maltepe
, Türkiye
138.98
274
0
Her sene davetiye geçerdi elime bu sene gelmedi =) Yinede pazar günü gidiyorum.
34
Istanbul/Maltepe
, Cuba
0.00
233
0
Postayla bugun ulaşdı davetiyem. Belki gecikmiş olabilir. Istersen gelen arkadaşlarla toplanıp birlikde gidelim ?
38
Ist/Maltepe
, Türkiye
138.98
274
0
Gelmek isterdim ama arkadaşıma söz verdim =)
Birde geçen seneki gibi olmaz inşallah cep telefonu fuarımıydı bilişim fuarımıydı anlamamıştım.
bırakın davetiyeyi, üste para verseler çekilecek eziyet değil - ki davetiyem de geldi. - ben arabayla gitmiştim ama kadıköy'den fuara özel iett'ye binseniz bile 2 saatten fazla sürüyor. bi de trafik olursa hiç çekilmez. içerde de cep telefonu ve plazma tv'den başka bişe yok zaten. abartısız fuarın %50'si turkcell, avea, digiturk ve turk telekom'dan ibaret. vodafone geçen sene olmadiği gibi bu senede yok. geriye: sony, panasonic, toshiba, samsung falan filan kaliyor. çok görmeye değer bişe yok yani. öyle ucuz bişeylerde yok, değmez yani. dönüş ise ayrı bi olay zaten. 150 metre kuyruk var, yarım saatte bir otobüs kalkıyor. ya o yorgunluğun ardından ayakta gitmeye razı olacaksınız ya da ayakta dikilip sırada beklemeye. arabam var diyorsaniz yaktiğiniz benzine yazik.
kısacası çekilen eziyete değmiyor.
38
Ist/Maltepe
, Türkiye
138.98
274
0
Tamamiyle berbat bir organizasyondu. Bu sene benim için cebit bitmiştir. Birdaha kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. Navigasyon cihazları , telefon firmaları ve telekominikasyon dışında hiçbirşey yoktu fuarda. Koskosa bir salonu sadece avea ve turkcell kapatmıştı. Firmalar ( tamamı ) ilgi çekmek için süper minili kızları standlara dikmiş yine. Bir kalem için birbirine küfür edenler anahtarlık için kavga edenler atkı için birbirini ezenler vs.vs.vs... Hatta firmanın biri dansöz oynattı standda! Önü o kadar kalabalıktı ki o kısımdan geçemedik. Herkes elinde telefon dansözü çekiyor. Bu sene ayrıca o kadar çok abaza vardı ki millet telefonu ile standdaki ürünü çekiyorum diye standlardaki bayanların bacaklarını çekiyordu. O kadar rezalet bi hal almış ki cebit artık üstüne para verseler gitmem. Cebit değil Abazabit...