M. Night Shyamalan’ın popüler animasyon Tv dizisi olan Avatar: Son Havabükücü Paramount Pictures ve Nickelodeon Movies tarafından 2 Temmuz 2010 tarihinde gösterime sunulacak.

3 bölüm ile sinamaya uyarlanması düşünülen filmi sabırsızlıkla beklemekteyiz.

Fragman linki : https://www.youtube.com/watch?v=-g0pAIIRDsQ&feature=rel
Güzele benzemiyor efektler falan güzel kullanılmamıs sanki ayrıca avatar kel bu ne tomar tomar saçı var veledin.
(less info)
Want to Subscribe?
Sign In or Sign Up now!
Fake trailer for the Avatar Live action movie!

okuma yazmaniz var mi?
Fake olsa resmi sitelerine koymazlardı herhalde.
drumbanger'e katılıyorum fake. Trailer adı altında gösterilen sahneler "Yasak Krallık" (Forbidden Kingdom)'a aittir. Arada geçen özel efeklerde tam net göremedim ama sanırım "Push" filmine ait.
Neophyte
-1.7
eğer fake değilsede hiç güzel bir film olmayacak ve Marlock onun saçı da uzayabilir değil mi sonuçta bir insan ve zaten çizgi filminde de uzuyor. Zaman zaman kesiyor bu gün saat 16:30 da nickelodeonda var 4 bölüm ardarda izlemeni tavsiye ederim..
cani : eğer fake değilsede hiç güzel bir film olmayacak ve Marlock onun saçı da uzayabilir değil mi sonuçta bir insan ve zaten çizgi filminde de uzuyor. Zaman zaman kesiyor bu gün saat 16:30 da nickelodeonda var 4 bölüm ardarda izlemeni tavsiye ederim..
Ne kadar önyargılısın nerden biliyorsun izledin mi ?
Neophyte
-1.7
ön yargılıyım çünkü fragmanını izledim güzel değil yani belki güzel olabilir ama oyuncular hiç uymamış gibi çizgi filmi daha güzel..
saçmalık. bu film kayıp kralık filmine ait avatarla alakası bile yok =)
arada x-men'den falan sahneler var. degisik degisik filmlerden yapilmis, oylesine bir sey. titanic 2'yi de boyle kac sene kakaladilar millete. bir suru farkli filmden sahne koymuslardi falan ahah. yiyenler de varmis demek.
cani : eğer fake değilsede hiç güzel bir film olmayacak ve Marlock onun saçı da uzayabilir değil mi sonuçta bir insan ve zaten çizgi filminde de uzuyor. Zaman zaman kesiyor bu gün saat 16:30 da nickelodeonda var 4 bölüm ardarda izlemeni tavsiye ederim..
Vay benim cahil dostum avatar yuvarlak bi buz küresinden çıkmadan önce saçı keldi yani direkt kel olarak başlaması lazımdı go f..ck yourself keyfim kıyak kafana göre ok.
Novice
-0.500001
Acık Fake Bu Fragman Totemin da Dedigi Gibi "Yasak Krallık" (Forbidden Kingdom) Filminden Cogu yeri

Cıkarsa Filmi Bukadar Kotu Yapmazlar Onlar Turk Diil :D
Nowanka : Acık Fake Bu Fragman Totemin da Dedigi Gibi "Yasak Krallık" (Forbidden Kingdom) Filminden Cogu yeri

Cıkarsa Filmi Bukadar Kotu Yapmazlar Onlar Turk Diil :D

Bunu resmi bi siteden aldım fragman hakkında bir şey diyemem ama film o tarihte çıkacağına %100 eminim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.