Video izlemeye çalıstığında alsana cevap..

Cucumber trumpet "March of bee"
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.

Flash player'i yüklememiz isteniyor..
Mozillayla Girince Olması Lazım Explorerde İstiyor Ama Ugrasmıyorumki Hiç Ben Genelde Videoyu Müzikse Üye Olmadan İndiririm Sonrada Mp3e Ceviririm Videoyu Sİlip öyle Pcde Durur Gidipde Hep Youtube Girmem Yada Link Aramam :) Ondan Cok İşim oLmaz Youtubeyle
'youtube' kapatılmadı, biz sansürlendik.
Youtube Kapandı Diyen Olmadıki Herkes Sansürlendiğini Biliyor Onlarda Kapanma Lafını Tr'de Acılmıyor Olarak Kullanıyr zaten :)
te$ekkür ederiz aydınlattığın için..
KadhraS : 1. Youtube Suçlu
Neden ?
1. Yüklenen videoları kontrol etsinler kardeşim atamıza saygısızlık yapanın kralına gideriz.

Sorun orda işte alayına gitmiyosun dünyaya kapansa youtube ve bunu Tr başarsa sonuna kadar arkalarındayım kendimize kapatıoz biz zararlı çıkıyoruz youtube 1 milyon üyesi olmuş 500 bin üyesi olmuş farketmez. Tr kaybediyor
youtube dns port deiştiripte girilmemek üzere kapanmıstır üzülmein 1 en geç 2 haftaya açılır :D zaten rekora koşuyoruz her hafta kapanıp acılıo :D
Youtube un kapatılması belki ilk baslarda bi etki yaratabilirdi ama olay yalama olunca bence kimseyi kasmıyor artık. Ayrıca ben youtube un suclu olduklarına inanmıyorum cunku orası bi video paylasım sitesi ve herkez istedigini yukler zaten bunun icin acıldı ha bende katılmıyorum goruntulere hatta her fırsatta sovuyorum ama tr ye youtube u kapatarak kendimizi haklı cıkaramayız yada onların bunu yapmasını engelliyemeyiz.Kendimizi uluslar arası platformlarda kanıtlarsak bu konuda anca o zaman cozulur bu konu
Youtube aktif..
Bende Kapalı Modem Res Bıle Attım
evet kapalı
aynen bendede kapalı :S
kardesim yandaki pc de girio kafasına göre bi insan sanırım ben giremiorum O.o
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 .
Aynen :D Ama Dün o index te çıkmıyordu bunada şükür :D

Haftaya Açarlar Gene Su Borusu Gibi :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.