Arkadaşlar ben bunu anlamıyorum ya bu ne iştir youtube kapandı Atamıza karşı terbiyesizlikler yapıldı diye şimdi onunda kapatılmasını istemiyorum ama facebooktada var bunlar.Tmm hadi bunları anladım arkadaşlar ALLAH adına açılan siteleri neden KAPAMIYORSUNUZ!!!!Bakın bu kadar olamaz diceksinizki ne alaka tek l si var ama iki l si olan site olduğu için tek l li açmışlar burdan bilmiyorum neye sesleniceğimi ama sesleniyorum youtube açın o videoları sildirin facebooktaki o grupları silin ve şu Allah'ın adıyla açılan siteleri kapatın yani.Ben nereye sesleneceğimi bilmiyorum bilen biri varsa lütfen seslensin!!!Bence sitelere girmeyin çünkü sonra geçmişi silmek zorunda kalırsınız ama ne olucak silerim zaten önemli site yok diyorsanız tıklayıp sitelere bakabilirsiniz çift l li de bişi yok ama site adına bakın tek l li resmen ...!!!Yorumlar size kalmış adminler küfüre izin verirse küfür edebilirmiyiz?Bu konuda küfür etmeyen olmayacaktır bence!!
Bu konu Genesis tarafından düzenlendi(2008-09-30 23:20, 16 yıl önce)
şimdi benim merak ettigim bir şey var.acaba sen niye durup dururken web browserina yazma geregi duydun?
Bu konu Genesis tarafından düzenlendi(2008-09-30 23:19, 16 yıl önce)
33
İzmir Karşıyaka
, Türkiye
38.28
385
0
sence ölesine nette dolanırken yazma isteği mi duydu ?
bi yerden duymuştur site adlarını saçmalama
shaziment seni kınıyorum bu kadar yani bişi dicektim ama uyarı alabilrim yani.Facebookta arkadaş grup açmış girdim sitelere baktım ve buraya yazdım yani kafan basmıyo heralde beni o kadar şerefsiz zannediyosun !!!!!!!
ozur diliyorum hatalıyım evet.hatalı oldugum nokta bu mesajı yanlıs yere yazmaktır.ilk kim bulduysa o siteyi ona yazmalıydım .kusura bakmayın
Şuanda o sitenin reklamini yapiyorsunuz , reklamin iyisi kötüsü olmaz sen ve senin gibi düşünen kişiler bu domain adini her tarafta yayiyorlar sonra bazi merakli şahislar tikliyor ve sitenin hiti artiyor sonuç itibari ile site kazaniyor.
Eğer sen ve senin gibiler bu tip başlıklar açmasa merakli şahislar girmese o domain adı zaten düşer.