Evet National Geographic'i bende çok seviyorum. Özellikle Bilim ve Teknoloji Kuşağı =)
Cnbc-e ve mtv kanalları hariç hiç bir kanala bakmıyorum.Televizyon haftada bir kaç saatten öteye gidemiyor benim için
Acundan tek nefret eden benim sanıyordum =) Mutlu oldum şimdi :D

adam ordan burdan başkalarının yaptığı projeleri çalıyor yapıyor ve paranın ..... ( anladınız siz )

hele o var mısın yok musunda yaptığı saçma reklamlar beni öldürüyordu o anda onu öldürmek istiyordum izleyen varsa hatırlar

ne biliyim panda reklamı yapcak dondurma birine soruo

dondurma sever misin ?
eleman tabi hazır önceden anlaşılmış
evet sürekli yerim
ozaman sana süper bi haberim var pandada şu şu indirim var

diğer bişi

elemena soruyor yine yurt dışıyla sık sık konuşur musun
adam hemen tabi evet diyor
o zaman sana çok güzel bi haberim var xx markasının şu şu kampanyası var
eleman: oo süpermiş hemen oraya geçelim o zaman

böle reklamları vardı bunlar örnek

gıcık oluyorum o adama
Acuna bende çok gıcığım o ayrı bir konu...

Bizim Türk milleti alışmış böyle programlara, bir zamanlar BBG evi vardı, tüm millet 24/24 o evi izliyordu. Hiç unutmam o günleri. Kahveye gidiyorduk BBG evi açık, kahvedekiler bbg hakkında yorumlar yapıyordu. Pufasdasdasd

Herneyse

National Geographic, National Geographic Wild, Reality Tv, History Channel kanallarını sizlere öneririm. National Geographic'de bende ''uçak kazası raporu, 2. dünya savaşı (hiç görmediğiniz görüntüler), ısır beni(xxx) ) gibi programları izliyorum ve gerçekten izlemek insana birşeyler öğretiyor. Ufkunuz ve zekanız daha bir aydınlanıyor mu ne asdsa. Ciddi ciddi ultima'dan soğudum o kanallar yüzünden :asik2
Uçak kazası raporunu bende izliyorum =)
cartoon network te; samurai jack ile johnny bravo'yu izleyen varmi?
johnny bravo döktürüyo :)
varya süperim
Bu aralar yabancı kanallar daha yapıcı mesela CNBC-e ve bizim bildiğimiz belgesel kanalları da yabancı kökenli olduğu için gayet güzeller.

Geçen Yetenek Sizsiniz'de babam saat 6'da işe gitmesi gerekiyordu merakına yenik düşüp izledi program bitişinde söverek uyudu izlemek mantıksız gece yarılarına kadar sürüyor birde ilk turdan böyle birşey oluyorsa diğer turlarda da olucağına eminim..

CNBC-e'de South Park ne zamanlarda yayınlanıyor bilen varmı ve Jay Leno Show hangi günlerde ?
:asik2
Cumartesi, Pazar akşamları Disko Kralı ve Medya Kralı'nı izlerim. Akşam saat 6 dan sonra da Cnbc-e ve e2 kanallarını izlerim fırsat buldukça. Bir de Lig Tv ya da Spormax kanalları olduğu için turkcell super lig ve premier lig maçlarını izliyorum. Haftaiçi saat 00:00 da MTV'de Fist of Zen var bi de eğlenceli oluyor o programda. Cuma aksamı yakalarsam da FOX'ta Smackdown ve Raw izliyorum. Bunların dışında izlediğim birşey yok televizyonda. Çok nadir oluyor ancak başka güzel bir şey izlediğim. Bazen belgeseller veriliyor 2. dünya savaşı ile ilgili ya da hayvanlar alemi ve küresel ısınma ile ilgili onlara bakıyorum. Televizyonda takip ettiğim tek bir türk dizisi bile yok.
Neophyte
-1.7
Yarı finalde ya da finalde bana göre hiç biri yetenekli değildi :no seçmeler daha güzeldi ve bunlara bakılırsa daha yetenekliler vardı. Bilal'i seçtikleri iyi olmuş hiçbiri yetenekli olmadığı için en azından gözlerini açtıracak.
ben dediğiniz kanalları hiç izlemem , ayrıca acunada gıcık olmam çünkü çok zeki bir adam sadece zekasıyla bu günlere gelmiş bir adam örnek almak gerekirken kendisini yermek saçma :: .
Master
59.2997
Türkiye'de takip edilecek bir tane bile yapım bulunmuyor, neredeyse tümü başka yerden alıntı veya kalitesiz programlar. Açıkçası odamda televizyonu genel olarak bir tek cuma akşam Adanalı'yı izlemek için açıyorum. Normalde onu da izlemezdim ancak başından beri takip ettiğim için ve keyif aldığım için izliyorum, sonradan izlemeye başlasaydım onu da izlemezdim yeri geliyor çok amatörce şeyler oluyor.

İzleme imkanı olanlara Discovery ve benzeri kanalları tavsiye ederim. En azından saçma sapan yapımlar yerine öğretici ve genel kültüre katkılı yapımlar izlemiş olursunuz ve size yararı olur. Dünyada gelişen teknoloji hakkında bilginiz olur, kendinizi geliştirirsiniz.
Adept
4.3
Slothere :yes :O_o
Sesi cok güzel olan bi kücük kız vardı o elendiyse bidahada izlemem =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.