Yaşasın Atatürk

Bu Gün Avrupanın Devlet Dairelerinden Ve Devlet Kuruluşlarından Atamızın Resminin Kaldırılması Talebinin Yıl Dönümü Bir Azcık Atatürkçüyseniz Bu Msj ı Msnde herkeze Atmanız ve Msn Nicklerinizede (w) Yazmanız Dileyi İle Emim Ki Kemikleri Biraz Olsun Sızlamayı keseceiktir

Bu konu M-axis tarafından düzenlendi(2008-08-04 00:13, 16 yıl önce)
Eğer Sende Baqsın yerine Baksın yazarsan biraz daha kemiklerinin sızlaması geçicektir sanırım.
Şimdi başlık daha iyi oldu.Sağol mthN
:D walla komik
Arkadaşım Atatürk'ü Seviyorum diyorsun fakat onun getirdiği alfabeyi kullanmak yerine bu yeni moda olan Anlamı olmıyan Kelimeleri kullanıyorsun.

V harfimiz yerine W
K Harfimiz Yerine Q

Gibi harfleri niçin kullanıyorsunuz anlamıyorum.

Neyse Düzelttim Başlığı.
BIKTIM ARTIK ! TÜRKÇEYİ TURQCHE YAPMAYIN LAN !
konumuz ATATÜRK alfabe deil!!!! SiteYetkilisi Böle Bişeyi Belirtmeseydi Acaba Kim Alfabeden Söz EDicektiiiii Çok MERak EDiyorum
Bunu siteyetkilisi belirtmedi.Yüzlerce kampanyalar var bilmem fark ettiysen.
Atatürkü Seven Baksın ?

Burda hErKez Atatürkü Seviyor CAnım.[/
b]
Sayın milletvekilleri sakin olunuz (: Çocukcağızın üstüne varmayın hemen sakin olunuz yahu...
artık Atatürkçülük msnden herkeze mesaj yazarak mı oluyor :?:?
Pyscho_Teller : Atatürkü Seven Baksın ?

Burda hErKez Atatürkü Seviyor CAnım.[/
b]

hocam Atatürkü sevmeyenler var !! ülkemizde
bu nasıl bi başlık ya Atatürk'ü seviyorum o kalp vicdan dolayı benim ne kadar atatürkçü olduğumu bi ben bilirim

''Atatürk'ü seven Baksın '' seviyorum ama bakmak istemiyorum !

gerçi bakmış oldum ama başlık daha kibarca insan gibi yazılırsa iyi olur
@Shaziment

Katılıyorum.

Ayrıca bu tür başlıklar lütfen açmayın.Bu tür başlıklar açılınca Atatürk'ü sevmeyenın sevgisi gelmiyor.Seven zaten seviyor.Hergün siyasi başlıklar neyin kanıtlama amacı bir türlü anlamadım.
....?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.