Beyler öncelikle merhaba demek istiyorum bu topiğin benm için öenmi büyük ilgi gösterirseniz sevinirim ATATÜRK çülüğün 2002 den bu yana öldürülmek istendiğini hepimiz biliyoruz o yuzden sizlere bir şarkı önermek istiyorum her ATATÜRK gencin arşivinde bulunması gereken bir şarkı faruk demir// sarı saçlım mavi gözlüm site adminlerine de tşkür ederim ... ilk önce duyurular bölümünde yaptım çünkü bu topiğin yeri orası diye düşündüm ...

Sana Hasret Sana Vurgun Gönlümüz
Neredesin Mavi Gözlüm
Nerde Nerde Nerdesin Dost
Bu Gemi Bu Karadeniz
Sarý Saçlým Mavi Gözlüm

Ararým Ýzini Dolmabahçeden
Bir Daha Dönmezmi Bu Yola Giden
Ýçimde Sen ,Gözümde Sensarý Saçlým Mavi Gözlüm

Kurban Olam Yürüdüðün Yollara
Kara Peçe Yakýþmýyor Kullara
Uyan Bak Bizim Hallara
Sarý Saçlým Mavi Gözlüm

Bulutlar Terinden, Daðlar Kokundan
Sarhoþtur Sevdiðim Mahsuni Bundan
Bir Daha Gel, Gel Samsundan
Sarý Saçlým Mavi Gözlüm

Bu konu Souldace tarafından düzenlendi(2008-08-01 16:02, 16 yıl önce)
atatürkçülüğü öldüreni bende öldürürüm.
:gorme :P

Teşekkürler souldace..
önemli değil beyler ben size tşkür ederim site adminlerindende teşekür bekledim ama .....

Bu konu Souldace tarafından düzenlendi(2008-08-01 16:03, 16 yıl önce)
Türk'üz Türkçüyüz ATATÜRKÇÜYÜZ !!!
GÜN GELEcek DEvran Dönecek ..... HAlka HEsap verecek:D:D

Bu konu Souldace tarafından düzenlendi(2008-08-01 16:29, 16 yıl önce)
GÜN GELEcek DEvran Dönecek AMpul HAlka HEsap verecek

Kasdettiğin parti Atatürkçü olmadığını ne biliyorsun???

kendin tutmuyorsun diye ona buna laf et valla ha . Burası Siyasi bi yer değil başka bi yerde konuşmanı öneririm..

1.ATATÜRK 2. Tuncay Özkan 3. Deniz Baykal

Atatürkçü gördüğün senin şu imzanda yazan adamsa ben safsın aslanım saf gelişmemiş bi insandan başka bişi değilsin 3-5 yalan dolan ama arkasından millet adına ne igrenç işler çeviren insanlara inanan bir saf.

senin gibiler siyasetden anladığı felan yok ki anlasa bu kadar belli etmez neticede burası siyasi bi site değil ve onuda geçtim siyasi düşüncesini böyle olu ortalıkda diğer partilere laf ederek benim dediğim doğru o yanlış diye konuşanlardan farkın yok imzalarından hatta üyeliğinden diyorum senın yaş fazla değil zeka yaşın gelişmemiş bir ufaklık sın sen sıf farklı olabilmek için kendini kanıtlamaya çalışan siyaset le ilgileniyo gibi dikkat çekmeye çalışan ufaklık
ben tartışmak istemiyorum ama biraz araştır be legendary herşey ortada herşey ..... biraz kitap biraz gaste okusan biraz da nette araştırsan kimin ne olduğunugörürsün bu tip bilinçsiz bilgisiz şahısalara fotosentes erkeği denir ayrıca sağcılar atatürkü sevmez araştır bul neden sevmez ama nerde .......

Bu konu Souldace tarafından düzenlendi(2008-08-01 16:35, 16 yıl önce)
uehuehueheu evet orda burda CHP CHP diye atlıyan gençler bilinçli dimi ? gösteriş yapanlar bilinçli dimi??? ATATÜRK İÇİN ÖLÜRÜZ diyip ellerinde olsa adamın adını memleketten kaldırmaya çalışanlarmı? ondanmı meclisde Atatürk Resimlerini kaldırmak istemiş deniz baykal bunu inkar etmedi ne oldu ?? neymiş güzel gözükmüyormuş lol . bak büyümediğin her halikarda belli bu memlekette en büyük 3 kağıtcı kimlerdir biliyormusun ? 1. gazetedir 2. basındır kaldıkı gazetedede tvdede onların kötü aleyine laf bile etmiyolar nerenle okuyorsun merak ettim =) emin ol yaşın kadar takip ediyorum ama ordan burdan duyduğum çakma özentiler sahte vatan sevgileri ile büyümedim ben .. ne olduğun emin ol yaptıklarından görünüyor insan gibi Atatürk şarkısını bende biliyorum onu bu budur diyip bitirirsin. ne alaka şimdi partilere laf edip CHP CHP diye ağlamaya gerek varmı demekki sesinizi duyan yok kendinizi kanıtlmaya çalışıyorsunuz bu kadar düşmüşsünüz vay halinize
Siyasi tartışmalara doğru gidiyor konu...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.