la o duysun vijdan azabını senin suçun yok şeytana uymak diye bişi var ve hz muhammet bile zamanında şeytana uymuş merak etme.
tedbunndy : Yaw Ne Vıjdan Azabı Duyuyon Buldunmu Kacırma Kaldır Etege Vur Petege:D

ahahaha Yarıldım :D Öbür Dünyada Mercimeğinden Çorba Olabilir Onu Söliyim :D
Pyscho_Teller : yaLanmış BeyLer Dont Panic :)

Allah Belamı Versın Uzuldum:D
Basic : la o duysun vijdan azabını senin suçun yok şeytana uymak diye bişi var ve hz muhammet bile zamanında şeytana uymuş merak etme.

napalım ALLAH GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN.

tedbunndy beLa okuma
tedbunndy :
Pyscho_Teller : yaLanmış BeyLer Dont Panic :)

Allah Belamı Versın Uzuldum:D
Tam Bi Action Olcak Diye Seviniyoz Yalan Çıkıyo Walla Bende Üzüldüm İsterdim meteorların uçuşunu görmeyiiii :selektor
manyak? her ihtimali düşün sana bişi olmaz ailene bişi olur naparsın o zaman
O Delıkten Hepımız Gecmıcezmı Ben MI Ynalıs Bılıyom:D Kapıda Kımlık Kontolumu Yapıcaklar Yoksa:D
Sexy1 : manyak? her ihtimali düşün sana bişi olmaz ailene bişi olur naparsın o zaman

Onu Tabikide Düşünüyorum Şu An İşin Dalgasında Değilmiyiz :D... Doğanın Hayatın Kanunlarından Kaçışın Olunmadığını Bilmiyor Değilim :) Ve Bu Olayı Yaşadımda ...
o zaman düşünsene o delik yukarda cıktı tam girdin içine delik kapanıo :D düş aşşa :D
Olay büyütülüyor her zaman ki gibi.Saçmalık ötesi.Birşey çıkmaz bundan abartı..
Sexy1 : o zaman düşünsene o delik yukarda cıktı tam girdin içine delik kapanıo :D düş aşşa :D

Gir Gir Nereye Kadar :D
halil sen nekadar şanslısın olm böle konularda ?, delik çıksa bile sen sığmassınki :D
DENEYDEN SONRA DÜNYANIN 3 YERİNDE 6'NIN ÜZERİNDE DEPREMLER OLDU. İRAN, GÜNEY AMERİKA, ŞİLİ.
Bu depremlerin deney sebebiyle olduğu düşünülüyor.
Neophyte
-1.7
Bi çakcak 2.80 yere yayılcaksınız ha olm karadelik açılmaz ama açılsaydı güneş yok ışık yok herkez soğuktan donucak vs vs ama hiç bişeyi hesaba katmıyonuz.Ama o kadar bilim adamı boşunamı orda 500 tane bilim adamı bişi olmaz dio sadece 1 bilim adamı karadelik açılcak diyincemi açılıo.Bırakın yaa!
Ee çarşamba akşamı ben delik goremiyom etrafta siz gorurseniz soyleyin atlayalım içine :p

@sexy1
İlk 2 gün 3 gün pişman olrusun sorna belli bi zaman sorna gene canın çeker :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.