arkadaşlar içinizde mutlaka kredi kartı kullananlar vardır şimdi kredi kartına baş vuru yapıcamda flexiyi düşünüyorum merak ettğim birşey var kredi kartına yıllık ücret ödeyecekmiyim bunun kalktığını duymuştumda saolun birde flexiyi önerirmisiniz garantinin ben bonus düşünüyordum ama kart olarak daha güzel olduğu için onu seçtim cevap bekliyorum iyi günler
Flexi yi kullanmadım ama hiç tavsiye etmem kredi kartı olayını.Başta güzel gibi gelse de kanını emiyor insanın yahu.
ya ben sadece internetten alış veriş yapabilmek için istiyorum aslında çünkü havale ile fln uğraşabilecek zamanım yok :S
Yaygın kartlar seçmen daha iyi olur özelliklede netten yurt içi sitelerdan alışveriş düşüncesi içerisindeysen kartların yaygınlığını gözönüne almalısın. Ha yok peşin fiyatına tek çekimlik alışverişler düşünüyorsan zaten bunun pek bir önemi kalmıyor, herhangi bir kart yeterli oluyor. WorldCard, Bonus ve Axess memnun olduğum kartlar. Sorun yaşadıklarım Advantage Card ve Cardfinans oldu bunlardan uzak durmanı tavsiye edebilirim. Flexi Card hakkında ise herhangi bir bilgim yok.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.