Merhaba Değerli U-S Ci Kardeşlerim :P

Tamamen Yaratılığımı Kullanarak Biraz PhotoShop Hilesi İle Ufak Tefef Kes Biç İle Connector'üme Böle Bir Dış Görünüş Kazandırdım..

Sizce Nasıl???

Fikir Tamamen Kendime Aittir . Bana Bu İşi Öğreten Sawyer(Mert) E Sonsuz Teşekkürler...

Yorumlarınız Benim İçin Çok Önemli.

çok güzel ama kullanışsız tasarımı gerçekten güzel ama gerçekte kullanışsız
bencede çok güzel tebrik ederim bende visual basici indirdim yüklerken id istio ne o biliyormusun ?
anlamadığım niye bütün connectörlerde özenle bir tasarım var ? sade bir windows penceresi koyucaksın , kullanışlı tuşlar koycan biticek
@Marlock

kullanışsız derken ? açıklarsan sevinirim..

@berkanu

ben delphi kullanıyorum

@Xantiner

Xantier bende öle yapıyordum başta diyordum bunun fixleri tam easy uo - speed kökten fixlenmiş durumda speed in tüm türleri falan direk dış görünüş ün ne anlamı var diyordum fakat genel olarak hep bu düşünceme karşı çıktılar dış görünüş çok önemli çok önemli die bende böle bişi yaptım.
onu diyen kişiler muhtemelen hırbodur. gereği yok şekilin yani millet şekile mi bakıcak adamın sonuçta tıklıcağı bir "Giriş" butonu , adam gidipte tek tek pixelleri mi incelicek
Yani düşün Actidesin herifin evine girdin tuzakmış gir çık yapana kadar keser resler bida keser :)
Novice
0.1
hiç uraşmaya gerek yok programı unvisivble olarak çalıştır dursun kenarda köşede yeterli.
ben cok beğendim
Harika Olmuş bence.
Bencede Görünüş Mühtiş Olmus Eline Saglık Bu Arada Sana Ögretene Ayrıca Tebrik Ediyorum Sende Ögretmek İstersen Herzaman Ögrenmeye Hazırım:=)
Novice
0.1
tugay77 : Bencede Görünüş Mühtiş Olmus Eline Saglık Bu Arada Sana Ögretene Ayrıca Tebrik Ediyorum Sende Ögretmek İstersen Herzaman Ögrenmeye Hazırım:=)
vb yüklenmio ya
bende çok sevdim beğenmediğim ve bi kaç grafik hatası gördüm. 1. si o ekran sırıtmış orda siyah olması. arka planı farklı bi renk yazı tipini farklı bi renk ve çerçeveyi kaldırırsan hoş görünebilir.

2. websiteın etrafındaki çerçeve alttaki çerçevenin üstüne çıkmış

3. o tuşlar simetrik değil
arkadaki resim

rise of nations veya age of empires danmı alıntı ? :con

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.