Doğduğumdan beri yağmur sesine hastayım dinlemeyi ve özelliklede bu sesle uyumaya inanılmaz derecede bayılıyorum.Rahatlamak için mükemmel bir şey.Şimdi de acayip canım çekti yağmur sesi bulabilceğim bir yer biliyor musunuz?

Şu teknolojinin bu kadar gelişmiş olması,bilgisayarı icat edilmesi ne kadar güzel bir şey yahu :p Bir de sanal toprak kokusu icat edilse süper olurdu :D

U-S'yi seviyorum..
Silindi
Journeyman
8.7
Bilocan akşam akşam ne içtin abi kafan biraz bana kıyak geldi :zipla

*Etrafa toprak saçar kokması için*
:p Hocam sevdiğin kızla aşk yapmak, böyle içinin tuhaf olması, nefeslerinin ciğerlerini ateş gibi yaktığını hissetmek ve bunun hoşuna gitmesi ve bunu sürekli yapma isteği her defasında derin derin iyice seni yakarcasına,aklın delirmiş gibi onun adını sevgine bir karşılık bulmaya çalışırken göğsün o tuhaf hisle çalkalanırken tepeden kasıklarına kadar inen o muhteşem duygunun esiri altındayım.Şuan hissettiklerimin 10 da 1 i ni bile tasvir edemediğimin farkındayım.

Aşk şarabı acayip çarpmış beni kafa ondan iyi...
Abi zonguldakta oturuyorsun başka nerde duycan yağmur sesini ?
3-4 gündür cehennem gibi sıcak hava, yaprak kıpırdamıyor ki.Nasıl bulabilirim bir yol gösterin yeter bana. :)
Silindi
Journeyman
8.7
Bilocan O zaman kışa kadar beklemen lazım çöl sıcakları geliyormuş
**Bilocan** : 3-4 gündür cehennem gibi sıcak hava, yaprak kıpırdamıyor ki.Nasıl bulabilirim bir yol gösterin yeter bana. :)

Yaylaya çık bari :P
Silindi
Novice
2
Yok ben buldum soğuk duşun altına gir
Aha da buldum :p

https://www.grsites.com/archive/sounds/category/16/?offset=0 Her türlü efekt de varmış :)

Müthiş bir duygu yahu.

@ByTymaron
Duş alıcam birazdan =)

Tamam lock yapın lock silin yok edin. :D
Silindi
Journeyman
8.7
Azimle S.an beton deler diye boşuna dememişler bak buldun
şelale sesi diye arattır çıkar...
Yeni bir topic açarak boş yere forum kirliliği yaratmak istemiyorum. Çizgi filmlerde görmüşüzdür.Nezaman bir şato olsa orda çalan bir müzik vardır.Onun ismini bilen var mı? ( :D)
Nasıl bir müzik hatırlıyamadım.:) Islıkla çal, kaydet, upload et, linkini koy bir dinliyelim bakalım.
ByTymaron : Azimle S.an beton deler diye boşuna dememişler bak buldun
azimli sıçan betonu deler
yağmur sesi değilde sus sesi diye araştır bi bakayım indir.okulda su sesi vardı cebe indirdik melodiyi çiş yapar gibi çıkıyor komedi:D:)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.