herkesin çoğunlukla izlediği yabancı dizilerin konuşulduğu bir başlıktayız:)

aramızdaki arkadaşlardan yabancı dizi izlemeyi sevenler vardır.{ Prison Break,Lost,Heroes,Supernatural,SmallVille...}

hangi dizileri izliyorsunuz konuşalım.kaçıncı sezondasınız eğlencelimi.dizi hakkında biraz bilgi verirseniz seviniriz.

Şuan Prison Break 2.sezonunu izlemekteyim.hapishanede geçiyor ilk başta.şuan kaçtılar ve kaçmaya devam ediyorlar.:)

Yerli ve yabancı dizi izlemek isteyenlerde buraya bakabilirler.
1 hafta önce Prison Break'i bitirdim. Toplam 4 sezondan oluşuyordu. Sanırım yakın zamanda 5. sezonu da başlayacak.
Nip / Tuck dizisini TV'de arada sırada izliyordum ve şimdi 1. sezondan itibaren tamamını izlemeye başladım.
Desperate Housewives TV'de yakaladığımda izlediğim dizilerden birisi.
Masters of Horror 13'er bölüm ve 2 sezondan oluşan toplam 26 bölümlük bir korku filmleri serisi, Herkese tavsiye ederim izlenmeye değerler.
South Park, According to Jim, The Simpsons, The Big Bang Theory dizilerini de takip etmekteyim.

Prison Break dizisini herkese izlemesi için şiddetle tavsiye ediyorum. Dizi ile ilgili fazla bilgi vermiyeyim sonra izlerken tadı kaçmasın, ilk 2 sezon zaten spawnsas'ın belirttiği gibi geçiyor.

Bu konu Infernus tarafından düzenlendi(2009-01-23 22:06, 16 yıl önce)
heyt 2.sezon 1.bölümde bitti:)

prison'ın 1 sezonunda toplam 22 bölüm vardır ve her bölüm 40 dk'dır.verdiğim linkten izlemekteyim ben ve çoğu dizi var o linkte.yalnız ilk sezonu izlerken bölümler part 1 part 2 liymiş.sağ tarafta yazıyormuş ben görmedim:D25 ve 20 dklık olarak 2 part oluyor.ben 2.partı kaçırdım ama yeni bölüme girerken özet kaçıyor.o yüzden çok şey kaçırmadım:)

aramızda uo,cs,wow vs.. dışında dizi izleyen yokmu:)
Expert
34.0001
prison break gibisi yok.ilk 2 sezondan aldığın tadı başka hiç bişeyden alamıycaksın :D SONA ya girdiklerindede çok sürükleyici ama çıktıktan sonra tadı kalmıyor.
Spawnsas : heyt 2.sezon 1.bölümde bitti:)

prison'ın 1 sezonunda toplam 22 bölüm vardır ve her bölüm 40 dk'dır.verdiğim linkten izlemekteyim ben ve çoğu dizi var o linkte.yalnız ilk sezonu izlerken bölümler part 1 part 2 liymiş.sağ tarafta yazıyormuş ben görmedim:D25 ve 20 dklık olarak 2 part oluyor.ben 2.partı kaçırdım ama yeni bölüme girerken özet kaçıyor.o yüzden çok şey kaçırmadım:)

aramızda uo,cs,wow vs.. dışında dizi izleyen yokmu:)

Aynısını bende yaptım yan tarafta partı görmedim:D
Chuck ; acemi bir ajanın hikayesini anlatıyo,tabi ajan olma hikayesi daha ilginç ama gerçekten izlemekten çok zevk alacağınız bi dizi.
How i met your mother ; Ted'in karısıyla nasıl tanıştığını cocuklara anlatmasıyla başlayan dizi,5 arkadaşın hayatını nasıl geçirdiklerini anlatıyor,tam bir komedi tavsiye ederim.
Siteye bak beyaz show devam ederken beyaz showu yayınlıyor.
Expert
34.0001
how i met ur mother en yakın zamanda izlemeye başlıycağım dizi bunuda tavsiye ederim ama birazcık amerikan kültürü ve espirilerini bilmek gerektiriyo aslında.aynı bilgileri gerektiren the simpsons da favori olabilir :D the big bang theory de eğlendiriyo beni :D:D kısacası aç cnbce yi akşama kadar izle :P

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.