arkadaşlar sizce bi ultima online serverı için hangisi iyidir.Ben araştırdım linux windowsa göre çok daha üstün özelliklere sahip ben linux aldımda içimde bi endişe var acaba yanlışmı yaptım.
Linux bence nedeni daha güvenli ve daha hızlı çalışıyor kça gb rami ve kaç gb harddiski var windows alsaydınız kaç olacaktı yazarsanız sevinirim...
windows:
hdd:20gb
ram 256mb
trafik sınırsız
linux:
hdd:120gb
ram:1024mb
trafik sınırsız
ayrıca linuxa nasıl masaüstü ekleyebilirm?
söylemek istediğin konsol ekranındamısın öyle isen root olarak giriş yap su yaz ardından senden şifreni gir startx yazıp enterla
konsol ekranındayım giriş yapıyorum ama ben bildiğimiz windows gibi masaüstü istiyorum onu yapamadım
linuxda sphere çok sorun verebiliyor normal olarak sorarsan Linux taraftarıyım ama uo veya ko gibi online oyunlarda windows tercih ederim.. Ama kullanabilirm diyorsan tabiki linux daha güvenilir, sistemli , hızlı ve daha hizli işlem yapabilme imkanı. Uo içinse Wİndows öneririm sunucu kurarken çok şikayet ile geliceksin çnkü
Ben kendi bilgisayarımda linux ve windows kullanıyorum en son version spherenin düzgün çalışıyor bende ve bu arada xwindowu kurabildiniz mi?
@Ben kendi bilgisayarımda linux ve windows kullanıyorum
:sikkin:con
55
Umraniye Site
, Türkiye
0.30
3
0
Linux u hız ve güvenirlik olarak rahat bi şekilde işini göreblmek için se tercih ederim ama yk söz konusu Uo hatta uo yuda geçtim ko için v.s sözkonusu Oldugunda Windows La Daha Rahat Ederiz Her Daim Tabiki Herkes İçin Degisebilr Saygı Duymak Lazım Ama UO Da LinuxLa Cok Sorun Yasarsın Diye Düşünüyorum..
bakın anlatıyorum Linux için olan son sürümünü indirdikten sonra pek sorun yaşayacağınızı sanmam...
34
Istanbul/Maltepe
, Cuba
0.00
233
0
Çok fazla güveniyorsunuz linuxa. her geçen gün hotfixler yayınlanıyor bkz freebsd , redhat kritik açıklar bulundu bunun nedeni evet açık kaynak kodlu olmasıdır. Windows tam aksine kaynak kodları dağatılmamış , binlerce mühendis tarafından her geçen saniye denetleniyordur. Şimdi diyeceksiniz windows server 2003 linuxa göre çok ram yiyor. Onuda şu şekilde açıklayım , Linux size boş bir halde gelir servisleri indirip kurmanız gerekir (bkz:Dns , DHCP , sistemden sisteme degişir ) Windowsda ise bu servisler aktif olarak zaten gelmektedir ve arkaplanda bir çok servis çalışmaktadır. Biraz zaman ayırarak bunları araştırıp kaliteli ve hızlı bi Windows işletim sistemine sahip olabilirsiniz.